Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Fab Four viert jubileum Royal Air Force

We zagen ze door Kate's verlof al even niet meer samen, maar de Fab Four is weer terug! William, Kate, Harry en Meghan vieren vandaag (dinsdag) samen het honderdjarig bestaan van de Royal Air Force. En dat levert prachtige plaatjes op. Gisteren kregen we al een voorproefje op de broers en hun ech...

Fab Four viert jubileum Royal Air Force

We zagen ze door Kate's verlof al even niet meer samen, maar de Fab Four is weer terug! William, Kate, Harry en Meghan vieren vandaag (dinsdag) samen het honderdjarig bestaan van de Royal Air Force. En dat levert prachtige plaatjes op.

Gisteren kregen we al een voorproefje op de broers en hun echtgenoten, toen prins Louis gedoopt werd. We zagen het viertal samen met de drie kinderen van Will en Kate naar binnen lopen, maar de kans om ze echt mooi samen op de foto te krijgen was er toen niet. Dat is vandaag wel anders.

De Britse royals (inclusief de queen) vierden het jubileum eerst in Westminster Abbey, en daarna op het balkon van Buckingham Palace waar vliegtuigen kwamen overvliegen en waar Meghan een pronkplek pal naast de queen kreeg. Wij konden onze aandacht maar moeilijk bij de vliegtuigpracht houden.