Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Estelle, dit is straks van jou!

Toekomstig koningin van Zweden, prinses Estelle, mocht deze week op bezoek in de schatkamer van het paleis. Om alvast te kijken wat straks allemaal van haar wordt. Het Zweedse hof deelde deze week prachtige foto's van hoe het prinsesje (6) samen met haar moeder, kroonprinses Victoria, een rondlei...

Estelle, dit is straks van jou!

Toekomstig koningin van Zweden, prinses Estelle, mocht deze week op bezoek in de schatkamer van het paleis. Om alvast te kijken wat straks allemaal van haar wordt.

Het Zweedse hof deelde deze week prachtige foto's van hoe het prinsesje (6) samen met haar moeder, kroonprinses Victoria, een rondleiding kreeg door de schatkamer in Stockholm.

De kronen kende ze al: die worden zo af en toe nog gewoon gedragen door haar opa en oma, en door haar moeder. Ze heeft ook al een eigen kroon klaarliggen voor als zij ooit kroonprinses (en later koningin) wordt.

Ook stond ze oog in oog van de doopvont waar zij én haar moeder boven zijn gedoopt. Een bijzonder stuk familiegeschiedenis voor een zesjarige om mee te dealen.

Beeld: Henrik Garlöv Royal Court of Sweden

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in