Dit zijn de kleinste Britse royals… die queen Elizabeth als overgrootmoeder hebben.

Niet alleen is ze 91 jaar, maar ze heeft ook nog eens een familie die zich heurt voort te planten. Zodoende heeft koningin Elizabeth niet alleen acht kleinkinderen, maar ook al vijf achterkleinkinderen (en nummer zes is dankzij Will en Kate onderweg). De kleintjes in beeld.

Savannah en Isla Phillips (6 en 5)
Dochters van Peter Philips en Autumn Kelly
Kleindochters van prinses Anne en haar man Mark Phillips


Prins George en prinses Charlotte (4 en 2)
Kinderen van William en Kate
Kleinkinderen van Charles en Diana


Mia Tindall (3)
Dochter van Zara Phillips en Mike Tindall
Kleindochter van prinses Anne en haar man Mark Phillips

 

Koning Filip en koningin Mathilde van België waren deze week op staatsbezoek in Canada. En Mathilde nam een koffer vol prachtige looks mee.

Van casual voor in de sneeuw tot helemaal tot in de puntjes verzorgd voor een galadiner: wie op staatsbezoek gaat, moet veelzijdig zijn. En daar is koningin Mathilde de laatste dagen geweldig in geslaagd. Haar mooiste outfits op een rij.


Beeld: Hollandse Hoogte

Prins William en zijn vrouw Catherine deelden traditiegetrouw klavertjes uit op St. Patrick's Day, waar Catherine, geheel in thema, in het groen verscheen. Wat opviel? Behalve dat ze stralend zwanger is, is William heel zorgzaam en kijkt zij naar haar prins alsof het hun eerste date is. Wat een leuk stel!

Prins William en zijn vrouw Catherine hebben zaterdag St. Patrick's Day gevierd bij de Irish Guards in Londen. Het paar woonde op de thuisbasis van het eerste bataljon van de Ierse Garde in Hounslow de ceremoniële parade bij.

Er werden traditiegetrouw klavertjes uitgedeeld, waarbij Catherine een klavertje gaf aan de Ierse wolfshond Dornhnall, de mascotte van het regiment. Prins William is kolonel van de Irish Guards.

Catherine verscheen hoogzwanger en stond iedereen even vriendelijk te woord:

Wat verder opviel? William was heel zorgzaam naar zijn zwangere vrouw:

En Kate keek naar haar man alsof het hun eerste date was:

Beeld: ANP