Ze mag dan 91 zijn, ze heeft ook ogen

Geen politicus zó geliefd door vrouwen als de Canadese premier Justin Trudeau (45). Zelfs koningin Elizabeth is gecharmeerd.

Hij is zo’n man die menig hoofd doet draaien. Dat is Justin Trudeau inmiddels wel gewend. Maar dat ook de koningin van Engeland dol op hem is, dat schijnt hij nog niet helemaal te kunnen geloven. Toch maakte hij woensdag alle verwachtingen waar.

Hij toog naar Schotland voor een privé-ontmoeting met Elizabeth, en wist haar volgens ooggetuigen zelfs aan het lachen te maken met zijn grapjes. Best knap, want meestal staan de blikken van the queen op standje dodelijk.

Tijdens een eerdere ontmoeting in 2015 viel Justin zo te zien ook al in de smaak.

Lees ook: Trotse vader Justin Trudeau neemt zijn zoontje mee

Ze heeft nou eenmaal een zwak voor Justin, delen paleisbronnen wel vaker. Wat helpt: vorig jaar zou hij tijdens een evenement flink met haar geflirt hebben. En zijn vader – die in de jaren zeventig premier van Canada was – deed vroeger blijkbaar precies hetzelfde. Blije herinneringen dus.

In 1976 met papa Trudeau.

Charles, do go away...

 

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend (woensdag) bij de jubileumviering van het Verbond van Verzekeraars. En trok daarvoor een spetterende (en welbekende) Natan-look uit de kast.

Máxima is erevoorzitter van het platform Wijzer in geldzaken, waarvan het Verbond van Verzekeraars weer een partner is. Reden genoeg dus voor onze koningin om de paar kilometers naar Den Haag te maken om de leden te feliciteren met de opening van hun nieuwe kantoor.

Ze droeg voor de gelegenheid een geruite rok met een prachtige rode blouse van modehuis Natan. Een outfit die we vorig jaar ook al twee keer voorbij zagen komen. Zoals we gisteren al concludeerden: de koningin heeft zin in een kleurig najaar. Al is deze look wel even héél wat herfstiger dan die in Zeeland.

Het is een enorm drukke week voor onze koningin: maandag- en dinsdagavond kreeg ze op Paleis Noordeinde hoogwaardigheidsbekleders over de vloer, dinsdag ging ze met de koning op streekbezoek in Zeeland, en vandaag staat naast het Verbond van Verzekeraars ook een speech tijdens het One Young World-congres op het programma.

Daarna heeft ze een paar broodnodige dagen vrij, al zullen die ongetwijfeld gevuld zijn met het doorpassen van outfits voor haar aankomende grote staatsbezoek: volgende week gaat ons koningspaar naar Groot-Brittannië voor ontmoetingen met onder andere koningin Elizabeth (ze logeren op Buckingham Palace), prins Charles en Camilla.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in