Het blijft maar rondzoemen dat queen Elizabeth er niks aan vindt, toch deed Meghan het gisteren (dinsdag) weer: bij een officiële verplichting verschijnen in een pak.

De nieuwbakken duchess koos bij de WellChild Awards voor een pak van Altuzarra met een zwarte blouse, en een clutch van Stella McCartney. Een plaatje, maar wel een plaatje dat Harry's oma dwarszit. Eerder al zou zij Meghans powersuits zo goed als verbannen hebben.

More content below the advertising

Elizabeth zou van mening zijn dat de vrouwen in de royal family jurken of rokken horen te dragen. Een broek valt niet binnen de vaste protocollen. "Maar dat vindt Meghan maar lastig te bevatten", deelt een paleisbron met People Magazine. "Ze stelt veel vragen: waarom zijn de dingen zoals ze zijn? Volgens mij vindt ze het best frustrerend, maar dit is haar nieuwe leven en ze moet er maar mee leren omgaan."

Potje breken?

Dat laatste lijkt Meghan vooralsnog lekker niet te doen. Daar komt ze mee weg, want ze is niet alleen hartstikke populair bij het grote publiek, ook 'baas' Elizabeth zou enorm gecharmeerd zijn van de nieuwe aanwinst van de familie. Die nou eenmaal eigenwijs is.

Al deed Meghan de queen wel een handreiking met deze outfit. Ja, ze droeg een pantalon. Maar werd ook gespot met een paar parel oorbellen die ze volgens insiders van de koningin zelf kreeg. A modern monarchy, lijkt ze te willen uitstralen. Nu maar hopen dat de queen ook bijdraait.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in