Prins Carl Philip en zijn Sofia poseren voor het eerst met hun gezinnetje van vier. Wat een plaatje!

Sofia beviel eind augustus van haar tweede zoontje, Gabriel. Al snel volgde er een babyfoto van het kersverse prinsje, maar nu poseert hij ook nog even mee met papa, mama en grote broer Alexander (17 maanden).

“Wij willen iedereen bedanken voor de lieve felicitaties met onze zoon”, liet het stel weten bij het vrijgeven van de prachtige plaatjes. “We stellen alle goede wensen erg op prijs.”

Eerder al sprak Carl Philip met de pers over de gezinsuitbreiding. “Het voelt geweldig”, zei hij toen. “Het lijkt een heel charmant jochie te zijn, en Sofia is zo’n goede moeder dat het echt overweldigend is.”

Foto's: Erika Gerdemark/Kungahuset.se

 

Prinses Beatrix ging begin dit jaar de hele wereld over dankzij haar tas met haar kleindochters erop. Maar er zijn meer royals met gepersonaliseerde accessoires die ze dierbaar zijn.

Een bijzondere armband, nóg een fototas, een peperdure designtas met naam en een speciaal telefoonhoesje. Kijk je mee naar de favoriete en diep persoonlijke accessoires van de royals?

Prinses Beatrix met haar AAA-tas:

Fergie had er anno 2003 al eentje met haar dochters erop:

Olympia van Griekenland ziet liever zichzelf terug:

En ook Kate draagt een armband met haar eigen royal voorletter - C dus - erop (een cadeautje van Camilla):

Koningin Silvia van Zweden werd (naast Máxima!) gespot met een telefoonhoesje met straks-kroonprinsesje Estelle erop

Milan Fashion Week is van start gegaan, en dat belooft weer volop Italiaanse en andere mode de komende dagen. Om alvast in de stemming te komen gingen wij op zoek naar het beste van koningin Máxima in het Italiaans.

Valentino is een van haar lievelingsdesigners, maar ook Dolce & Gabbana staat hoog op haar verlanglijstje. En als ze in Italië op vakantie zijn, zou Máxima altijd graag winkelen bij Gucci. Italiaanse toppers genoeg dus, in haar kledingkast. Kijk je mee?

Onlangs in een nieuwe rode jurk van Dolce & Gabbana

In Bottega Veneta tijdens een bezoek aan Italië in 2014

En in Valentino voor het Italiaanse bezoek van 2017

In 2013 in Denemarken, in Dolce & Gabbana

In Valentino bij de abdicatie

En natuurlijk mag deze niet ontbreken: op haar trouwdag in Valentino