Er zoemen nog allerlei namen rond en bijna niemand weet het zeker, maar geruchten dat Meghan voor een jurk van het Britse Ralph & Russo kiest zwellen aan. En dat kan veel moois betekenen.

Erdem, Alexander McQueen, Stella McCartney, Roland Mouret… zomaar wat grote namen die rondzoemen als potentiële modehuizen achter de trouwjurk van Meghan. Maar stiekem hopen wij dat ze voor Ralph en Russo gaat. En wel om deze drie prachtige redenen.

#1

#2

#3

Het zijn allemaal designs van de nieuwe collectie van het modehuis. Dat overigens ook verantwoordelijk was voor Meghans verlovingslook (hieronder). Is het al 19 mei?

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Zaterdag viert België niet alleen de Nationale Dag, maar ook het feit dat koning Filip alweer vijf jaar geleden werd gekroond. En speciaal voor die gelegenheid heeft het paleis deze prachtige foto's vrijgegeven.

Op de schitterende familiebeelden zien we Filip en Mathilde met hun kinderen: Elisabeth, Gabriel, Emmanuel en Eléonore. En natuurlijk werd er ook een speciaal portret gemaakt van de koning en de kroonprinses. Mooi hoor, Zuiderburen.

 

Het is vandaag internationale Nelson Mandeladag, en de kersverse duke en duchess of Sussex vierden dat gisteren (dinsdag) met een bezoek aan een Mandela-tentoonstelling in Londen én een ontmoeting met Mandela's kleindochter Zamaswazi.

 

Harry heeft een speciale band met de Mandela's: Nelson Mandela ontmoette in 1997 tijdens een privébezoek in Zuid-Afrika prinses Diana. Dat was enkele maanden voor zij overleed. De prins heeft de familie daarna altijd een warm hart toegedragen. Met al zijn en Meghans starpower de tentoonstelling even extra in de spotlights zetten? Geen probleem, voor dit glamourkoppel.

Voor de liefhebbers: Meghan draagt een mouwloze trenchcoat-jurk van het Canadese label House of Nonie die je voor rond de 700 euro hier kunt aanschaffen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in