Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een unieke Casiraghi-avond

Je ziet ze maar zelden samen, maar voor de grote avond van Charlotte kwam broertje Pierre Casiraghi graag opdraven. Het zijn drukke tijden, voor Pierre Casiraghi (29), de jongste zoon van prinses Caroline en haar tweede echtgenoot Stefano Casiraghi. Eind februari verwelkomde hij zijn eerste kind ...

Een unieke Casiraghi-avond

Je ziet ze maar zelden samen, maar voor de grote avond van Charlotte kwam broertje Pierre Casiraghi graag opdraven.

Het zijn drukke tijden, voor Pierre Casiraghi (29), de jongste zoon van prinses Caroline en haar tweede echtgenoot Stefano Casiraghi. Eind februari verwelkomde hij zijn eerste kind met vrouw Beatrice: zoontje Stefano. Toch toog hij vorige week naar het oceanografisch museum van Monaco om zijn al even drukke zus een hart onder de riem te steken.

Lees ook: Zeldzame foto's Charlotte Casiraghi met zoontje Raphael

Gearmd poseerde het duo tijdens het Filosofisch Forum van Monaco, een cultureel evenement dat Charlotte (30) in 2015 op poten zette. Ze is enorm hecht met haar broertje – de twee schelen elkaar ook bijna niks – melden paleisbronnen. Maar ze worden maar heel weinig samen gespot buiten het paleis. Meestal zien we ze alleen samen tijdens het jaarlijkse Rozenbal samen verschijnen.