Broer en zus, samen op een event

Je ziet ze maar zelden samen, maar voor de grote avond van Charlotte kwam broertje Pierre Casiraghi graag opdraven.

Het zijn drukke tijden, voor Pierre Casiraghi (29), de jongste zoon van prinses Caroline en haar tweede echtgenoot Stefano Casiraghi. Eind februari verwelkomde hij zijn eerste kind met vrouw Beatrice: zoontje Stefano. Toch toog hij vorige week naar het oceanografisch museum van Monaco om zijn al even drukke zus een hart onder de riem te steken.

Lees ook: Zeldzame foto's Charlotte Casiraghi met zoontje Raphael

Gearmd poseerde het duo tijdens het Filosofisch Forum van Monaco, een cultureel evenement dat Charlotte (30) in 2015 op poten zette. Ze is enorm hecht met haar broertje – de twee schelen elkaar ook bijna niks – melden paleisbronnen. Maar ze worden maar heel weinig samen gespot buiten het paleis. Meestal zien we ze alleen samen tijdens het jaarlijkse Rozenbal samen verschijnen.

Ons koningspaar is vandaag op streekbezoek in Zeeland, en geniet daar zichtbaar van het zonnetje.

Máxima droeg een fonkelnieuwe rok van Claes Iversen die haar outfit naast rood-wit-blauw ook een beetje roze en geel meegaf. wat Máxima betreft mag het zo te zien een kleurig najaar worden!

De Oranjes maakten het meeste van het stralende nazomerweer (mag het nog nazomer heten eigenlijk?) tijdens hun drukke dag in Schouwen-Duiveland. Ze bezochten achtereenvolgens Renesse, Kerkwerve, Bruinisse, Sint Philipsland, Sint-Annaland en Tholen.

Later vanmiddag moeten ze met gierende banden weer terug naar Den Haag - vanavond wacht ze een ontmoeting met voormalig secretaris-generaal van de VN Ban Ki-Moon en zijn echtgenote Ban Soon-taek.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Hij is nog klein, maar hij is er echt: Meghans babybump. Harry en Meghan begonnen gisteren (maandag) aan hun Australische tour, en gunden ons gelijk een kijkje op hun babygeluk.

Daar is-ie hoor: de bump!

De twee waren in Sydney, waar ze onder andere het beroemde Opera House aandeden. En naar een zoo gingen voor de verplichte maar oh zo leuke koala-ontmoeting die royals Down Under nou eenmaal altijd even aftikken.

Het was wel duidelijk dat niet alleen de omstanders baby Sussex on the brain hadden, maar ook papa en mama zelf: een beetje onwennig maar groot grijnzend namen ze de eerste babycadeautjes in ontvangst: een knuffelkangoeroe mét kleintje, en een minipaar Uggs.

Niet geheel onverwacht koos de duchess op haar eerste dag in Australië voor Australisch design. Haar jurk is van Karen Gee.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in