Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een ode aan Meghans verbannen smoking

Voor haar garderobe tijdens haar bezoek aan Australië in oktober zou Meghan een aantal mooie maatpakken hebben uitgekozen. Tot ze werd teruggefloten door Harry. De prins zou hebben ingegrepen toen zijn bruid meerdere pakken en zelfs een smoking van Stella McCartney uitkoos voor het staatsbezoek. ...

Een ode aan Meghans verbannen smoking

Voor haar garderobe tijdens haar bezoek aan Australië in oktober zou Meghan een aantal mooie maatpakken hebben uitgekozen. Tot ze werd teruggefloten door Harry.

De prins zou hebben ingegrepen toen zijn bruid meerdere pakken en zelfs een smoking van Stella McCartney uitkoos voor het staatsbezoek. Dat zou met name de queen herself namelijk niet zo graag zien.

“Meghan heeft te horen gekregen dat ze zich niet meer als een Hollywoodster moet kleden, maar meer als een royal”, deelt een bron met de Daily Mail. “De smoking die Meghan uitkoos, vond Harry niet traditioneel genoeg.”

Ingetogen
Dat de duchess wel degelijk luistert naar haar man en schoonfamilie is wel duidelijk: sinds haar jawoord draagt ze veel andere kleuren en lijkt haar stijl meer ingetogen. Dus zijn haar (mode)fans nu bang dat ze haar suit(s) definitief aan de wilgen hangt.

Toch willen we ons nog even hard maken voor Meghans pakkenstijl… zo'n mooi maatpak staat namelijk iedereen, zegt Nouveau-modeblogger Anita. Bovendien kun je er eindeloos mee variëren.

Wij zijn het dus oneens met de pakkenban, en wel om deze twee overtuigende redenen, gegeven door Meghan zelf.

En nu maar duimen...