Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Een Belgische verloving?

De Belgische prins Joachim kan zich elk moment verloven met zijn Spaanse liefde, melden Spaanse kranten. Zijn zij Harry en Meghan voor? Prins Joachim (25), zoon van prinses Astrid en prins Lorenz, is al drie jaar gelukkig met Victoria Ortiz Martinez-Sagrera (26). De twee ontmoetten elkaar in Mila...

Een Belgische verloving?

De Belgische prins Joachim kan zich elk moment verloven met zijn Spaanse liefde, melden Spaanse kranten. Zijn zij Harry en Meghan voor?

Prins Joachim (25), zoon van prinses Astrid en prins Lorenz, is al drie jaar gelukkig met Victoria Ortiz Martinez-Sagrera (26). De twee ontmoetten elkaar in Milaan, waar ze allebei studeerden, en wonen daar nu samen.

Spaanse media weten het zeker: de twee zijn al verloofd en het is een kwestie van tijd voor ze hun nieuws wereldkundig maken. Ze zouden van plan zijn om elkaar het jawoord te geven in haar geboorteplaats Cordoba.

Prins Joachim met zijn zus tijdens het huwelijk van een vriend

Victoria studeerde aan de modeacademie en werkte als assistent-stylist voor Vogue. Mochten de geruchten waar blijken, dan hebben we er straks dus met recht een modeprinses bij. Vooralsnog zwijgen woordvoerders van het Belgische koningshuis in alle toonaarden.

De blonde prins met zijn ouders, broer en zussen