Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dolverliefd handjes schudden: Prins Harry en Meghan Markle op officieel werkbezoek samen

Afgelopen maandag klonken er royal bells: prins Harry en 'zijn' Meghan Markle zijn verloofd. Een aantal dagen later maakten de twee hun eerste officiële uitstapje samen. Uiteraard werd dat vastgelegd. De vonken sprongen nog nét niet door het scherm. Wat zijn die twee verliefd. Meghan en Harry war...

Dolverliefd handjes schudden: Prins Harry en Meghan Markle op officieel werkbezoek samen

Afgelopen maandag klonken er royal bells: prins Harry en 'zijn' Meghan Markle zijn verloofd. Een aantal dagen later maakten de twee hun eerste officiële uitstapje samen. Uiteraard werd dat vastgelegd. De vonken sprongen nog nét niet door het scherm. Wat zijn die twee verliefd.

Meghan en Harry waren gisteren naar de Engelse stad Nottingham gekomen om aandacht te vragen voor kansarme jongeren en projecten tegen aids te ondersteunen. Iets wat zijn moeder, prinses Diana ook deed.

Stralen van oor tot oor
Meghan kon dus voor het eerst een beetje proeven van haar toekomstige leven als lid van de Britse koninklijke familie. En dat deed ze goed: ze straalde van oor tot oor (de lach was niet van haar gezicht af te krijgen), schudde de handen van mensen die het stel in levenden lijve wilde zien en trapte af en toe stiekem wat lol met Harry. Bekijk hieronder de beelden.