Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit product halen prins Charles en zijn Camilla nóóit in huis

Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar de eetgewoontes van de royals. Wat vinden ze lekker en welke producten worden (bij wijze van spreken) met kratten tegelijk bezorgd? Nou dat laatste, daar weten we nu het antwoord op: ketchup. Speciaal diner Camilla verklapt dat de rode saus niet aan te slepen ...

Dit product halen prins Charles en zijn Camilla nóóit in huis

Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar de eetgewoontes van de royals. Wat vinden ze lekker en welke producten worden (bij wijze van spreken) met kratten tegelijk bezorgd?

Nou dat laatste, daar weten we nu het antwoord op: ketchup.

Speciaal diner

Camilla verklapt dat de rode saus niet aan te slepen is. "Mijn kleinkinderen zijn er nogal verslaafd aan", aldus de vrouw van Charles.

Afgelopen weken werd bekend dat de kandidaten van het programma Masterchef de eer hebben te koken voor de 150 gasten die uitgenodigd zijn voor een diner georganiseerd door prins Charles.

Niet stinken

Camilla gaf de deelnemers vooraf alvast wat tips mee. Zo zei ze dat Charles dol is op kaas en dat er een product is dat nooit, maar dan ook nooit wordt gegeten. En dat is knoflook.

Om de simpele reden dat de royals niet uit hun mond willen ruiken, tijdens de vele gesprekken die ze voeren.

Bron: ANP/DailyMail Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in