Natuurlijk zijn we nieuwsgierig naar de eetgewoontes van de royals. Wat vinden ze lekker en welke producten worden (bij wijze van spreken) met kratten tegelijk bezorgd?

Nou dat laatste, daar weten we nu het antwoord op: ketchup.

Speciaal diner

Camilla verklapt dat de rode saus niet aan te slepen is. "Mijn kleinkinderen zijn er nogal verslaafd aan", aldus de vrouw van Charles.

Afgelopen weken werd bekend dat de kandidaten van het programma Masterchef de eer hebben te koken voor de 150 gasten die uitgenodigd zijn voor een diner georganiseerd door prins Charles.

Niet stinken

Camilla gaf de deelnemers vooraf alvast wat tips mee. Zo zei ze dat Charles dol is op kaas en dat er een product is dat nooit, maar dan ook nooit wordt gegeten. En dat is knoflook.

Om de simpele reden dat de royals niet uit hun mond willen ruiken, tijdens de vele gesprekken die ze voeren.

Bron: ANP/DailyMail Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De tweeling van Monaco mocht met mama mee naar Parijs, en bezocht daar onder andere de Macrons. En dat leverde heerlijke plaatjes op.

Dat Jacques en Gabriella schatjes zijn, wisten we natuurlijk al. Maar de tweeling van Albert en Charlene van Monaco blijkt ook echt diplomatenbloed te hebben. Onlangs mochten ze samen met mama op bezoek bij de Macrons in Parijs. En ook die twee (én hond Nemo!) smolten zichtbaar voor de twee kleine blonde royals.

(Swipe voor meer foto's)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Vandaag is het Koningsdag in België. Speciaal voor die gelegenheid werden er een paar nieuwe portretten van het Belgisch Koninklijk paar vrijgegeven. Wij zijn helemaal weg van Mathilde's robe. Práchtig.

Er werden vier nieuwe portretten vrijgegeven:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HM The Queen of the Belgians (@queen.mathilde) op

De klassieke pose:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door HM The Queen of the Belgians (@queen.mathilde) op

Modehuis Armani ontwierp deze koninklijke creatie. Mathilde draagt ook weer het diadeem der Negen Provinciën op de vorige officiële portretten ook droeg. Die werden in 2013 vrijgegeven.

Dit keer draagt de koningin niet alleen de bandeau, maar ook de ruitmotieven.

Ook tijdens het staatsbezoek aan Nederland in 2016 droeg Mathilde het diadeem in vol ornaat.

Beeld: Instagram

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in