Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is Meghans verborgen talent

Haar prachtige trouwuitnodigingen had Meghan Markle net zo makkelijk zelf in elkaar kunnen draaien. De duchess-in-spe blijkt namelijk nogal goed te kunnen kalligraferen. Meghan werkte jaren geleden als freelance kalligraaf bij de winkel Paper Source, in Beverly Hills. Ze kluste daar bij terwijl z...

Dit is Meghans verborgen talent

Haar prachtige trouwuitnodigingen had Meghan Markle net zo makkelijk zelf in elkaar kunnen draaien. De duchess-in-spe blijkt namelijk nogal goed te kunnen kalligraferen.

Meghan werkte jaren geleden als freelance kalligraaf bij de winkel Paper Source, in Beverly Hills. Ze kluste daar bij terwijl ze acteerklussen zocht. Met succes: in 2005 mocht ze de trouwkaarten schrijven voor celebritystel Robin Thicke en Paula Patton.

“Ik ging vroeger naar een katholieke meisjesschool, en daar kregen we nog echt handschriftlessen”, deelde Meghan in 2013 met Esquire. “Ik was altijd goed in cursief. Dat ontwikkelde zich in mijn bijbaantje.”

Meghan gaf zelfs lessen in de winkel. En schijnt nog altijd dol te zijn op handgeschreven bedankbriefjes. Wij zijn benieuwd of ze tevreden was met haar eigen uitnodigingen…