Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

In dít huis logeren Harry en Meghan in Sydney

Tussen 20 en 27 oktober worden de Invictus Games in Sydney gehouden. Natuurlijk is prins Harry van de partij met Meghan. Wij nemen even een kijkje in het prachtige huis waar ze dan een weekje logeren. De newlyweds hebben een huis gehuurd in Oost-Sydney. Het optrekje met koninklijke allure kost ee...

In dít huis logeren Harry en Meghan in Sydney

Tussen 20 en 27 oktober worden de Invictus Games in Sydney gehouden. Natuurlijk is prins Harry van de partij met Meghan. Wij nemen even een kijkje in het prachtige huis waar ze dan een weekje logeren.

De newlyweds hebben een huis gehuurd in Oost-Sydney. Het optrekje met koninklijke allure kost een lieve 22 miljoen, maar dan heb je ook wat. Het staat in de prestigieuze 'dress circle' van Point Piper, een populaire buitenwijk aan de haven en er is ruimte genoeg voor het stel om zich even terug te trekken.

Het uitzicht is er prachtig en ze blijven ver van nieuwsgierige media.

In heel het huis staan fijne, pluche banken om lekker te ontspannen na een drukke dag.

En er worden vast ook wel wat etentjes georganiseerd.

En als ze zelf even willen sporten, trekken ze gewoon een paar baantjes in het zwembad.

De Invictus Games zijn een jaarlijks terugkerend internationaal paralympisch multisportevenement voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger. Harry is initiatiefnemer. 

Leuk feitje: Volgend jaar is dit bijzondere evenement in Den Haag!

Bron en beeld: grazia.co.uk en ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in