Tussen 20 en 27 oktober worden de Invictus Games in Sydney gehouden. Natuurlijk is prins Harry van de partij met Meghan. Wij nemen even een kijkje in het prachtige huis waar ze dan een weekje logeren.

De newlyweds hebben een huis gehuurd in Oost-Sydney. Het optrekje met koninklijke allure kost een lieve 22 miljoen, maar dan heb je ook wat. Het staat in de prestigieuze 'dress circle' van Point Piper, een populaire buitenwijk aan de haven en er is ruimte genoeg voor het stel om zich even terug te trekken.

More content below the advertising

Het uitzicht is er prachtig en ze blijven ver van nieuwsgierige media.

In heel het huis staan fijne, pluche banken om lekker te ontspannen na een drukke dag.

En er worden vast ook wel wat etentjes georganiseerd.

En als ze zelf even willen sporten, trekken ze gewoon een paar baantjes in het zwembad.

De Invictus Games zijn een jaarlijks terugkerend internationaal paralympisch multisportevenement voor militairen en veteranen, die psychisch of lichamelijk gewond zijn geraakt in het leger. Harry is initiatiefnemer. 

Leuk feitje: Volgend jaar is dit bijzondere evenement in Den Haag!

Bron en beeld: grazia.co.uk en ANP.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Onze koningin heeft een koninklijke walk-in-closet waar we allemaal jaloers op zijn. Ze schijnt zo'n 800 outfits te hebben en daar komen elk jaar om en nabij 50 stuks bij. Veel outfits zien we vaker voorbijkomen. 

Je denkt dan dat het iets nieuws is, maar de koningin geeft dan net een andere twist aan de betreffende look.

More content below the advertising

Net iets korter

Zoals bijvoorbeeld de prachtige japon die Máxima afgelopen week droeg bij een bezoek aan Jordanië. Het gaat om een ingekorte versie van een japon van Giambattista Valli. 

Twee keer het blauwtje

Uiteraard was dat niet de enige keer, want ook de blauwe inauguratiejurk van Jan Taminiau uit 2013 wist ze op een slimme manier nog een keer te dragen. Een paar jaar later kwamen we deze japon namelijk weer bij een staatsbezoek aan Denemarken tegen, maar dan gedragen zonder de statige cape.

2013

2015

Iets aangepaste versie

De koningin heeft ons ook verrast tijdens het Bevrijdingsconcert in 2014. Daarin verscheen ze namelijk in een felgroene japon van haar schoonmoeder Beatrix. Alleen heeft ze deze wel wat laten aanpassen: zo zijn de accenten (zoals bij de hals en de mouwen) anders.

Bron: Modekoninginmaxima/Blauw Bloed Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De drie A's maken zich klaar voor hun wintersportvakantie in Lech. Wij blikken terug op hun eerste keer samen in Oostenrijk, in 2008.

Prinses Ariane (11) zoeft nu zo weg op de ski's, maar in 2008 was zij nog maar tien maanden oud - en daarmee de jongste Oranje op de kinderpiste van Lech. Een doorslaand succes was haar eerste sneeuwfotosessie niet (het prinsesje was verkouden en huilerig), maar wat pakten de foto's heerlijk uit!

More content below the advertising

Papa moest af en toe flink troosten

En ook zusje Alexia vond het niet altijd even lollig...

Maar de kroonprinses toonde zich een doorgewinterd voorbeeld.

In 2008 vierden de Oranjes in precies dezelfde samenstelling de voorjaarsvakantie als in 2019: met prins Constantijn en zijn gezin, en prinses Beatrix.

Maandag lees je op Nouveau.nl alles over de jaarlijkse fotosessie in Lech.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in