Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is de trouwfotograaf van Harry en Meghan

Vond je de verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan Markle ook zo prachtig? Dan ga je je vergapen aan de echte trouwfoto’s van 19 mei: die worden namelijk gemaakt door dezelfde fotograaf. Alexi Lubomirski heet hij, een geboren Brit met roots in Peru, Polen en Frankrijk. Op zijn achtste verhuisd...

Dit is de trouwfotograaf van Harry en Meghan

Vond je de verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan Markle ook zo prachtig? Dan ga je je vergapen aan de echte trouwfoto’s van 19 mei: die worden namelijk gemaakt door dezelfde fotograaf.

Alexi Lubomirski heet hij, een geboren Brit met roots in Peru, Polen en Frankrijk. Op zijn achtste verhuisde hij met zijn ouders naar Botswana, en dat is niet geheel ontoevallig ook een lievelingsland van Harry en de locatie van Harry en Meghans eerste vakantie als stel. Gemeenschappelijke interesses genoeg dus.

Ook als het om royal kiekjes gaat is er trouwens een gemene deler. De fotograaf werkte jarenlangs als assistent van Mario Testino, en die schoot weer de verlovingsfoto’s van Will en Kate.

Maar Alexi is natuurlijk veel meer dan een oud-assistent van een fotografielegende. Hij is inmiddels zelf ook een regelrechte topfotograaf (voor wie een herinnering wil, zie hieronder) en wij kijken nu al uit naar zijn kijk op de royal wedding photos.