Vond je de verlovingsfoto’s van prins Harry en Meghan Markle ook zo prachtig? Dan ga je je vergapen aan de echte trouwfoto’s van 19 mei: die worden namelijk gemaakt door dezelfde fotograaf.

Alexi Lubomirski heet hij, een geboren Brit met roots in Peru, Polen en Frankrijk. Op zijn achtste verhuisde hij met zijn ouders naar Botswana, en dat is niet geheel ontoevallig ook een lievelingsland van Harry en de locatie van Harry en Meghans eerste vakantie als stel. Gemeenschappelijke interesses genoeg dus.

More content below the advertising

Ook als het om royal kiekjes gaat is er trouwens een gemene deler. De fotograaf werkte jarenlangs als assistent van Mario Testino, en die schoot weer de verlovingsfoto’s van Will en Kate.

Maar Alexi is natuurlijk veel meer dan een oud-assistent van een fotografielegende. Hij is inmiddels zelf ook een regelrechte topfotograaf (voor wie een herinnering wil, zie hieronder) en wij kijken nu al uit naar zijn kijk op de royal wedding photos.

 

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in