Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is de Thaise fashionprinses

Prinses Sirivannavari Nariratana (30) liet Paris Fashion Week zich vorige week goed smaken. De Thaise prinses is de enige dochter van koning Vajiralongkorn. Dat die aan het roer staat van een van de rijkste koningshuizen ter wereld, maakt dat zijn prinsesje een graag geziene gast is bij de shows ...

Dit is de Thaise fashionprinses

Prinses Sirivannavari Nariratana (30) liet Paris Fashion Week zich vorige week goed smaken.

De Thaise prinses is de enige dochter van koning Vajiralongkorn. Dat die aan het roer staat van een van de rijkste koningshuizen ter wereld, maakt dat zijn prinsesje een graag geziene gast is bij de shows van Fashion Week.

Bij Christian Dior

En als we zijn prinsesje zeggen, dan bedoelen we dat vooral in de zin van oogappeltje: Sirivannavari heeft vier broers, maar valt extra op omdat ze de enige van de vijf kinderen van de koning is die bij hem in Thailand woont. De broers wonen bij hun moeder in de VS. Die is wel met ruzie uit Thailand vertrokken, dus de kans is groot dat zij niet van top tot teen in Chanel door het leven gaan.

Bij - inkoppertje - Elie Saab

Sirivannavari wel. Zij verkent de nieuwste collecties het liefst hoogstpersoonlijk vanaf de front row, en beslist pas daarna waar ze de dikke huishoudportefeuille voor inzet. Geen wonder dus dat designers altijd een plekje voor haar reserveren.

Bij Chanel

Zelf heeft Sirivannavari overigens ook mode-ambities: ze studeerde textielkunde aan de Chulalongkorn-universiteit in Bangkok en trainde in Parijs. Ze heeft zelfs een eigen boetiek in de Thaise hoofdstad.