Prinses Sirivannavari Nariratana (30) liet Paris Fashion Week zich vorige week goed smaken.

De Thaise prinses is de enige dochter van koning Vajiralongkorn. Dat die aan het roer staat van een van de rijkste koningshuizen ter wereld, maakt dat zijn prinsesje een graag geziene gast is bij de shows van Fashion Week.

More content below the advertising

Bij Christian Dior


Bij Balmain

En als we zijn prinsesje zeggen, dan bedoelen we dat vooral in de zin van oogappeltje: Sirivannavari heeft vier broers, maar valt extra op omdat ze de enige van de vijf kinderen van de koning is die bij hem in Thailand woont. De broers wonen bij hun moeder in de VS. Die is wel met ruzie uit Thailand vertrokken, dus de kans is groot dat zij niet van top tot teen in Chanel door het leven gaan.

Bij - inkoppertje - Elie Saab


Bij Giambattista Valli


Bij, hoe kan het ook anders, Louis Vuitton

Sirivannavari wel. Zij verkent de nieuwste collecties het liefst hoogstpersoonlijk vanaf de front row, en beslist pas daarna waar ze de dikke huishoudportefeuille voor inzet. Geen wonder dus dat designers altijd een plekje voor haar reserveren.

Bij Chanel


En bij Chloe

Zelf heeft Sirivannavari overigens ook mode-ambities: ze studeerde textielkunde aan de Chulalongkorn-universiteit in Bangkok en trainde in Parijs. Ze heeft zelfs een eigen boetiek in de Thaise hoofdstad.

 

Prinses Christina is vandaag 72 geworden. Wij doken in de archieven voor de leukste nostalgische foto's van de jongste zus van prinses Beatrix.

Kerstvakantie op Paleis Soestdijk, in 1959

More content below the advertising

Christina trouwt met Jorge, 1975

Met mama Juliana, in 1982

Met Viktoria en Jaime de Bourbon de Parme in Italië, in 2017

Beeld: ANP/RVD - Jeroen van der Meyde

Ze zal er flink van balen, maar eens op film is altijd op film. Er komt een nieuwe film met Meghan Markle in de bioscoop. Maar dan wel een oudje waar ze zich flink voor geneert.

Ver voordat ze prins Harry tegen het lijf liep, en zelfs voor ze bekend werd door de serie Suits, maakte Meghan de film The Boys & Girls Guide To Getting Down. Die kwam in 2011 als tv-film uit in de VS, maar werd in Europa niet uitgebracht. Tot nu.

More content below the advertising

Want ja, de makers van de film zien wel brood in hun film, over een groep twintigers die gaat stappen in Los Angeles. Meghan speelt er party girl Dana, en dat zou voor heel wat gênante momenten tussen haar en de queen kunnen zorgen.

Haar verleden kan ze natuurlijk niet uitwissen, en de release van de film is ook niet tegen te houden. Het is de verwachting dat de film aanvankelijk alleen in Groot-Brittannië op het witte doek komt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in