Prinses Sirivannavari Nariratana (30) liet Paris Fashion Week zich vorige week goed smaken.

De Thaise prinses is de enige dochter van koning Vajiralongkorn. Dat die aan het roer staat van een van de rijkste koningshuizen ter wereld, maakt dat zijn prinsesje een graag geziene gast is bij de shows van Fashion Week.

Bij Christian Dior

Bij Balmain

En als we zijn prinsesje zeggen, dan bedoelen we dat vooral in de zin van oogappeltje: Sirivannavari heeft vier broers, maar valt extra op omdat ze de enige van de vijf kinderen van de koning is die bij hem in Thailand woont. De broers wonen bij hun moeder in de VS. Die is wel met ruzie uit Thailand vertrokken, dus de kans is groot dat zij niet van top tot teen in Chanel door het leven gaan.

Bij - inkoppertje - Elie Saab

Bij Giambattista Valli

Bij, hoe kan het ook anders, Louis Vuitton

Sirivannavari wel. Zij verkent de nieuwste collecties het liefst hoogstpersoonlijk vanaf de front row, en beslist pas daarna waar ze de dikke huishoudportefeuille voor inzet. Geen wonder dus dat designers altijd een plekje voor haar reserveren.

Bij Chanel

En bij Chloe

Zelf heeft Sirivannavari overigens ook mode-ambities: ze studeerde textielkunde aan de Chulalongkorn-universiteit in Bangkok en trainde in Parijs. Ze heeft zelfs een eigen boetiek in de Thaise hoofdstad.

 

Prinses Beatrix ging begin dit jaar de hele wereld over dankzij haar tas met haar kleindochters erop. Maar er zijn meer royals met gepersonaliseerde accessoires die ze dierbaar zijn.

Een bijzondere armband, nóg een fototas, een peperdure designtas met naam en een speciaal telefoonhoesje. Kijk je mee naar de favoriete en diep persoonlijke accessoires van de royals?

Prinses Beatrix met haar AAA-tas:

Fergie had er anno 2003 al eentje met haar dochters erop:

Olympia van Griekenland ziet liever zichzelf terug:

En ook Kate draagt een armband met haar eigen royal voorletter - C dus - erop (een cadeautje van Camilla):

Koningin Silvia van Zweden werd (naast Máxima!) gespot met een telefoonhoesje met straks-kroonprinsesje Estelle erop

Milan Fashion Week is van start gegaan, en dat belooft weer volop Italiaanse en andere mode de komende dagen. Om alvast in de stemming te komen gingen wij op zoek naar het beste van koningin Máxima in het Italiaans.

Valentino is een van haar lievelingsdesigners, maar ook Dolce & Gabbana staat hoog op haar verlanglijstje. En als ze in Italië op vakantie zijn, zou Máxima altijd graag winkelen bij Gucci. Italiaanse toppers genoeg dus, in haar kledingkast. Kijk je mee?

Onlangs in een nieuwe rode jurk van Dolce & Gabbana

In Bottega Veneta tijdens een bezoek aan Italië in 2014

En in Valentino voor het Italiaanse bezoek van 2017

In 2013 in Denemarken, in Dolce & Gabbana

In Valentino bij de abdicatie

En natuurlijk mag deze niet ontbreken: op haar trouwdag in Valentino