Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dit is The Crown’s nieuwe Margaret

De nieuwe queen is al aangekondigd, en nu zou ook de nieuwe vertolkster van prinses Margaret uit zijn gelekt: niemand minder dan Helena Bonham Carter zou het prinsessenstokje voor The Crown overnemen. De actrice is onder andere bekend van films zoals Les Misérables, Harry Potter, The King’s Speec...

Dit is The Crown’s nieuwe Margaret

De nieuwe queen is al aangekondigd, en nu zou ook de nieuwe vertolkster van prinses Margaret uit zijn gelekt: niemand minder dan Helena Bonham Carter zou het prinsessenstokje voor The Crown overnemen.

De actrice is onder andere bekend van films zoals Les Misérables, Harry Potter, The King’s Speech (waarin ze nota bene Margarets moeder speelde, en waarvoor ze in 2010 een Oscarnominatie kreeg) en Alice in Wonderland. Ze was jarenlang getrouwd met regisseur Tim Burton, en maakt later dit jaar haar opwachting in Ocean’s 8.

Aanvankelijk zou ze in de running zijn geweest om koningin Elizabeth te spelen in de populaire Netflix-serie, maar volgens insiders paste de rol van de controversiële Margaret beter bij de kleurrijke actrice haar.

In oktober werd bekend dat Broadchurch-actrice Olivia Colman in de huid van Elizabeth kruipt. Wij kijken alvast uit naar seizoen drie van The Crown, dat er op zijn vroegst eind 2018 – maar waarschijnlijk zelfs pas in 2019 – aankomt.