Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Diana en Charlene: Versace-lovers

Vandaag wordt Donatelle Versace 63, en dat vieren we samen met haar twee grote royalfans: prinses Diana en prinses Charlene. Die de stoute Versace-schoenen regelmatig durfden aan te trekken. Versace en royalty. Het is geen beproefde combinatie. Het Italiaanse merk wordt toch vaak als niet proper ...

Diana en Charlene: Versace-lovers

Vandaag wordt Donatelle Versace 63, en dat vieren we samen met haar twee grote royalfans: prinses Diana en prinses Charlene. Die de stoute Versace-schoenen regelmatig durfden aan te trekken.

Versace en royalty. Het is geen beproefde combinatie. Het Italiaanse merk wordt toch vaak als niet proper genoeg gezien voor de koningshuizen. Zelfs onze eigen Máxima waagt zich er niet aan. Jammer voor Donatella, die ooit zeer openlijk de wens uitsprak om Kate Middleton te kleden, zonder resultaat.

Wel heeft ze een prinses van weleer en een moderne tegenhangster ferm in haar kamp: prinses Diana was altijd groot fan van de jurken van broer Gianni (ze ging zelfs naar zijn begrafenis). En prinses Charlene is de enige prinses die de Versace-designs op dit moment aan durft. Met wisselend succes, maar toch. Wedden dat Donatella staat te juichen dat de royal nalatenschap van Gianni een beetje wordt voortgezet?

Diana in Versace:

Charlene in Versace: