Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Dezelfde garderobe als Meghan Markle? Hier vind je al haar outfits

De witte jas van het merk Line the Label, sieraden van Birks en niet te vergeten de Strathberry-tas. Alles wat de vrouw van prins Harry draagt, gaat als een warm (mode)broodje over de toonbank. Dezelfde garderobe als Meghan? Neem dan eens een kijkje op de website Meghan's Fashion. Eigenlijk gewoo...

Dezelfde garderobe als Meghan Markle? Hier vind je al haar outfits

De witte jas van het merk Line the Label, sieraden van Birks en niet te vergeten de Strathberry-tas. Alles wat de vrouw van prins Harry draagt, gaat als een warm (mode)broodje over de toonbank. Dezelfde garderobe als Meghan? Neem dan eens een kijkje op de website Meghan's Fashion.

Eigenlijk gewoon stiekem de virtuele garderobe van de Britse royal.

Standaard uitverkocht

Zo vind je er de bordeaux rode handtas van het Schotse label Strathberry. Juist, dat was de tas die binnen elf (!!) minuten was uitverkocht, het bloemige (off-shoulder jurk) exemplaar van Self-Portrait en de witte jas van het Canadese merk Line the Label. 

Verloofd

Laatstgenoemde droeg Meghan tijdens het bekendmaken van de verloving. Ook dit item was heel snel uitverkocht. Het kledingstuk zorgde er zelfs voor dat de website van het merk crashte.

Onze favorieten

1. Mackage 'Mai' Sand Belted Wool Coat met Waterfall Collar

2. Mother Denim Looker Ankle Fray Jeans in Love Gun

3. Misha Nonoo 'The Husband' White Shirt

Bron: Meghan's Fashion/Marie-Claire UK Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in