De witte jas van het merk Line the Label, sieraden van Birks en niet te vergeten de Strathberry-tas. Alles wat de vrouw van prins Harry draagt, gaat als een warm (mode)broodje over de toonbank. Dezelfde garderobe als Meghan? Neem dan eens een kijkje op de website Meghan's Fashion.

Eigenlijk gewoon stiekem de virtuele garderobe van de Britse royal.

Standaard uitverkocht

Zo vind je er de bordeaux rode handtas van het Schotse label Strathberry. Juist, dat was de tas die binnen elf (!!) minuten was uitverkocht, het bloemige (off-shoulder jurk) exemplaar van Self-Portrait en de witte jas van het Canadese merk Line the Label. 

Verloofd

Laatstgenoemde droeg Meghan tijdens het bekendmaken van de verloving. Ook dit item was heel snel uitverkocht. Het kledingstuk zorgde er zelfs voor dat de website van het merk crashte.

Onze favorieten

1. Mackage 'Mai' Sand Belted Wool Coat met Waterfall Collar

2. Mother Denim Looker Ankle Fray Jeans in Love Gun
 

 

3. Misha Nonoo 'The Husband' White Shirt

Bron: Meghan's Fashion/Marie-Claire UK Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Meghan Markle is dol op de clutch als accessoire, net als haar schoonzus Kate en haar zus Pippa. Niet zo gek dus dat ze alledrie vaak met eentje gespot worden. 

Een oplettende blogger is onlangs wat opgevallen.

'Rietje'

Of het nu een gevalletje toeval is of niet, maar grappig is het wel. Zowel Pippa als Meghan blijken over dezelfde clutch te beschikken. Namelijk een rieten exemplaar van J.Crew (was te koop voor zo'n 60 euro). 

Sold out

De Duchess of Sussex droeg hem onlangs bij de Sentebale polowedstrijd van manlief Harry en Pippa had hem twee keer bij zich tijdens Wimbledon. Je begrijpt toen blogger Middleton Maven hierachter kwam en erover schreef, was de clutch in rap tempo uitverkocht helaas. 

Wie draagt de clutch volgens jullie beter, Meghan of Pippa?

 

Bron: People Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Het is al een tijdje stil rondom ons koningspaar, vanwege de zomervakantie natuurlijk. Maar komende week keren de Oranjes dan toch eindelijk weer terug naar Wassenaar. Al is het de vraag wanneer we Máxima voor het eerst weer aan het werk zien.

Het is nog heel even vakantie, in De Eikenhorst. De meiden hoeven pas maandag de 27e weer naar school, en op die dag begint ook het werkschema van de koning weer. Die opent die dag het mbo-jaar 2018-2019 in Tilburg.

Agenda
Voor Máxima staat echter pas op 10 september een eerste werkverplichting in de agenda: dan opent zij een theater in Meierijstad. Overigens is het heus de verwachting dat de koningin voor die datum alweer gespot wordt. Er zullen de komende weken meer agendapunten worden toegevoegd voor Máxima, en ze staat er ook om bekend regelmatig onaangekondigd ergens op bezoek te gaan. Zodra het zover is, lees je er uiteraard over hier op Nouveau.nl.

Hoe lang we precies nog moeten wachten op de eerste foto's van Máxima post-vakantie, is dus nog niet bekend. Maar gezien de schema's van de meiden en Willem-Alexander, lijkt het wel zeker dat de royals komende week in elk geval terugkeren op Nederlandse bodem. We hebben ze gemist deze zomer.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in