Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze sterren daten met royals

Het voelt misschien als heel wat dat prins Harry straks met een actrice trouwt. Maar hij sluit aan in een lange rij royals die het aanlegden met een celebrity. De actrices van weleer Grace Kelly gaf – net als Meghan nu – in de fifties haar acteercarrière op om met prins Rainier van Monaco te trou...

Deze sterren daten met royals

Het voelt misschien als heel wat dat prins Harry straks met een actrice trouwt. Maar hij sluit aan in een lange rij royals die het aanlegden met een celebrity.

De actrices van weleer

Grace Kelly gaf – net als Meghan nu – in de fifties haar acteercarrière op om met prins Rainier van Monaco te trouwen na hun ontmoeting tijdens het filmfestival van Cannes.

Rita Hayworth zette haar carrière on hold en trouwde met prins Aly Khan uit Iran. Vier jaar later scheidden de twee weer en ging ze weer terug naar Hollywood.

Zsa Zsa Gabor koos voor haar negende huwelijk (ja, echt) voor Frederic, prinz von Anhalt. Dat was overigens geen échte Duitse prins, maar een meneer die een prinses in geldnood flink betaalde om hem te adopteren. Dat trucje deden Frederic en Zsa Zsa zelf trouwens ook nog vaak over: zij zouden meer dan tien volwassen mannen hebben geadopteerd die grof geld wilden betalen voor een royal titel.

De modevrouwen

Designer Diane von Fürstenberg trouwde met prins Egon van het Duitse huis Fürstenberg, en werd daarmee zelf een prinses. Die titel verloor ze toen ze na drie jaar weer scheidden, maar de naam Von Fürstenberg leefde in haar mode imperium voort.

Naomi Campbell heeft er een handje van om met miljardairs te daten, maar circa 1995 was ze de vaste vriendin van prins Albert van Monaco. Daar zit de liefde voor mooie, beroemde vrouwen ze in de genen want…

...hij was begin jaren ’90 volgens eigenlijk alle insiders een setje met Claudia Schiffer. Dit heeft de prins zelf altijd ontkend, maar volgens intimi zou Albert zelfs op een knie zijn gegaan voor La Schiffer.

De Hollywood-clan

Nóg een Grimaldi-overwinning was acteur Rob Lowe. Die beleefde een fling met de losbandige prinses Stéphanie van Monaco. Ze woonden een dag na hun eerste ontmoeting al samen, bekende hij in zijn autobiografie.

Gwyneth Paltrow zocht het nog iets zuidelijker op. Zij zou in 2002 een romance hebben beleefd met de toen nog prins Felipe van Spanje. Later dat jaar viel ze voor haar inmiddels ex-man Chris Martin.

En nu dus Meghan Markle. Al lijkt die wel een stuk verder te komen dan haar Hollywood-collega's.