Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze royal wedding gaat niet door

De Japanse prinses Mako gaf alles op om met haar studentenliefde te trouwen. Maar nu drukken de twee toch op de pauzeknop. De 26-jarige dochter van prins Akishino van Japan heeft haar huwelijk met Kei Komuro voorlopig uitgesteld. “We zijn nog te onvolwassen en hebben er spijt van”, liet de prinse...

Deze royal wedding gaat niet door

De Japanse prinses Mako gaf alles op om met haar studentenliefde te trouwen. Maar nu drukken de twee toch op de pauzeknop.

De 26-jarige dochter van prins Akishino van Japan heeft haar huwelijk met Kei Komuro voorlopig uitgesteld. “We zijn nog te onvolwassen en hebben er spijt van”, liet de prinses weten. “Ik wil dieper over het huwelijk nadenken, en genoeg tijd hebben om ons huwelijk en het leven na ons huwelijk voor te bereiden.”

2020
De prinses gaf vorig voorjaar haar royal status op om met haar commoner vriend te mogen trouwen. Eigenlijk zouden ze in november in het huwelijksbootje stappen, maar nu kan dat volgens insiders zomaar 2020 worden. In 2019 staat de abdicatie van Mako’s opa, keizer Akihito, namelijk al in de boeken.