Het levert altijd prachtige plaatjes op als de royal airplane is geland en William, Kate, George en Charlotte hun grootse entree maken. Zoals onlangs in Duitsland en Polen. Maar het gezin houdt zich daarmee niet aan een belangrijk protocol.

Prins William mag namelijk nooit dezelfde vlucht nemen als zijn troonopvolger - in dit geval zijn zoontje George (4) - om zo de troonopvolging niet in gevaar te brengen.

Lees ook: Charlotte en George stelen de show

The Queen bepaalt
Hoewel het geen officiële regel is en koninklijke erfgenamen in het verleden al talloze keren samen hebben gereisd, moet William wel degelijk altijd toestemming vragen aan koningin Elizabeth, die hier het laatste woord over te zeggen heeft. 

Samen naar Australië
Zijn grootmoeder gaf hem toestemming om iets flexibeler met de regels om te gaan toen William in 2014 samen met (de toen pas negen maanden oude) George en Kate wilde afreizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. In juli van dit jaar reisde het gezin, nu met z'n vieren, gezamenlijk op drie vluchten naar Duitsland en Polen.

Koninklijke entourage
Soms gebruiken ze hun privé-jet, maar over het algemeen vliegen ze met British Airways - de luchtvaartmaatschappij waarvoor Kate's vader en moeder allebei hebben gewerkt. Het gezin neemt altijd een flinke entourage mee, onder wie hun privé-secretarissen, persofficieren, kinderjuf en Kate's stylist en kapper.

Bron: Hello Magazine

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: