Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze koninginnen en prinsessen zijn niet vies van een beetje botox

Prikje hier, fillertje daar: veel vrouwen helpen de natuur weleens een handje. Maar er zijn ook veel royals die aan zich hebben laten sleutelen.  Uiteraard wordt daar nooit in het openbaar met een woord over gesproken, maar gelukkig zijn er wel voor- en na foto's waarop duidelijk te zien is dat v...

Deze koninginnen en prinsessen zijn niet vies van een beetje botox

Prikje hier, fillertje daar: veel vrouwen helpen de natuur weleens een handje. Maar er zijn ook veel royals die aan zich hebben laten sleutelen. 

Uiteraard wordt daar nooit in het openbaar met een woord over gesproken, maar gelukkig zijn er wel voor- en na foto's waarop duidelijk te zien is dat verschillende koninginnen en prinsessen niet vies zijn van een spuitje hier of daar. 

Neuscorrectie en fillers
Zo is duidelijk te zien dat prinses Charlene van Monaco veranderd is van een 'girl next door' naar een ware glamourvrouw. Zo heeft ze een neuscorrectie gedaan, de lippen laten vullen en haar wangen zijn voller gemaakt door middel van fillers. Ook koningin Letizia van Spanje heeft verschillende behandelingen ondergaan: een neuscorrectie, een facelift en de wangen zijn gevuld. 

Mislukt
Charlene en Letizia zijn voorbeelden waarbij "het sleutelen" goed gelukt is, maar er zijn ook royals die erin doorgeslagen zijn.