Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze gewilde zwarte jurk van Meghan Markle kost maar 60 euro en is nog te koop!

Meghan Markle verraste iedereen tijdens haar royal trip naar Australië met een spotgoedkope zwarte jurk die uiteraard binnen een dag uitverkocht was. Maar goed nieuws: de jurk is terug! Meghan Markle's £38 ASOS Maternity Dress Is Now Back In Stock, But We're Sure It Won't Be For Long https://t.co...

Deze gewilde zwarte jurk van Meghan Markle kost maar 60 euro en is nog te koop!

Meghan Markle verraste iedereen tijdens haar royal trip naar Australië met een spotgoedkope zwarte jurk die uiteraard binnen een dag uitverkocht was.

Maar goed nieuws: de jurk is terug!

Stoer en chique

De jurk met hooggesloten hals kost maar zestig euro. Dit exemplaar is makkelijk te combineren met een paar mooie hakken of voor een stoere uitstraling draag je hem met een paar gympen. Het is overigens een jurk die niet alleen door zwangeren gedragen hoeft te worden, hij past iedere vrouw.

Mooi accessoire

De vrouw van prins Harry maakte haar look af met een Karen Walker tartan trenchcoat, suede hakken van Sarah Flint en als accessoire: prins Harry.

Bron: Yahoo Style Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in