Meghan Markle heeft accessoires waar we allemaal stikjaloers op zijn. Door het zien van haar sieraden veranderen we in eksters. Maar ook de tassen die ze draagt, zouden ons niet misstaan.

Wij weten precies waar je de parels onder de accessoires van Meghan shopt.

Article continues after the ad

Groentje

Meghan is goed op de hoogte van de trends en droeg bij een bezoek aan Cardiff een donkergroene schoudertas (overigens is deze te koop in vijftien kleuren) die ze als handtas droeg. Het gaat om een exemplaar van het merk DeMellier. Je koopt hem hier voor 375 euro.

Koopje

De vrouw van prins Harry heeft uiteraard ook een goede smaak wat sieraden betreft. En ook al heeft ze genoeg geld om echt goud te dragen, toch spotte een fan een vergulde ring van nog geen zes tientjes.

Het gaat om een exemplaar van Missoma. De ring is deels open bevat een diamantje. Hij kost 51 euro en je koopt hem hier.

Cognacje

Het volgende accessoire is wederom een tas, een flinke deze keer. En wel van het merk Everlane. Meghan werd ermee gespot bij de Invictus Games in Toronto.

Het gaat om een cognackleurige tote die je hier koopt voor 154 euro. Maar hij is er ook in andere kleuren. Leuk weetje: het is één van haar favoriete merken. 

Vallende sterren

Als laatste weten we ook waar ze onderstaande geweldige oorbellen heeft gekocht. Het gaat om een rij vallende gouden (10 karaat goud) sterren van het merk Gabriela Artigas. Ze zijn het investeren waard, je vindt ze hier voor 245 euro.

Bron: Feeling.be Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in