Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deense royals maken leuke video als kerstboodschap

Kroonprins Frederik van Denemarken en zijn gezin lieten een leuke video maken terwijl ze koekjes bakten voor kerst. Die video werd gedeeld als kerstboodschap. De Scandinavische koningshuizen tonen zich van hun meest digitale kant, want ook de Noren en de zweden stuurde verschillende digitale bood...

Deense royals maken leuke video als kerstboodschap

Kroonprins Frederik van Denemarken en zijn gezin lieten een leuke video maken terwijl ze koekjes bakten voor kerst. Die video werd gedeeld als kerstboodschap.

De Scandinavische koningshuizen tonen zich van hun meest digitale kant, want ook de Noren en de zweden stuurde verschillende digitale boodschappen de wereld in.

Maar die van Frederik, die eerder dit jaar 50 werd, en zijn gezin geeft wel een leuk en persoonlijk inkijkje achter de deuren van het paleis.

De kinderen Christian, Vincent, Isabella en Josephine doen allemaal goed hun best en ook Mary lijkt in een opperbeste stemming.

Benieuwd naar de andere kerstkaarten van de royals, kijk dan hier.

Beeld: Youtube, fragment van video.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in