De zomer komt er nu echt aan, dus wordt het tijd om de kast weer flink om te bouwen. Nouveau.nl helpt je deze weken aan zomerstijl-inspiratie rechtstreeks uit de royal garderobes van Europa.

Als kroonprinses van zonovergoten Spanje moet je zomerstijl eigenlijk wel on point zijn. En niemand zorgt daar beter voor dan Letizia van Spanje.

Een van de royals die eigenlijk nooit op een modemisser te betrappen is, noch op een zweetdruppeltje trouwens. Dat willen wij ook, nu de temperaturen gaan stijgen. Een look om te stelen.

 

#queenletiziaortiz #queen #letiziadeespaña #letiziaofspain #reinaletizia #reinaletiziadeespana

Een bericht gedeeld door Catherine_Letizia (@catherine_letizia) op

 

La reina Letizia de España visitará del 20 al 24 de mayo Haití y República Dominicana para conocer los proyectos desarrollados en ambos países por la cooperación española en áreas como la igualdad de género, la gobernabilidad democrática o el desarrollo rural. El secretario de Estado de Cooperación Internacional y para Iberoamérica y el Caribe de España, Fernando García Casas, informó hoy sobre el próximo viaje de la reina, que será el tercero que haga en el ámbito de la cooperación tras visitar Honduras y El Salvador en mayo de 2015 y Senegal en diciembre del año pasado. Foto: EFE Para leer más información ingrese a nuestra web 🖥 www.lapatilla.com. #lapatilla🍉 #ReinaLetizia #Visita #Haití #RD #SM

Een bericht gedeeld door La Patilla (@la_patilla) op

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Na het ingelaste bezoek aan Groningen en de emotionele toespraak daar, ging Koningin Máxima gisteren weer écht aan de slag. En als je haar zo ziet, zou je niet denken dat ze zo'n zware tijd achter de rug heeft. Ze sprak als vanouds en had aandacht voor iedereen. Het was wel meteen weer een volle dag!

Donderdagochtend sprak de koningin in de Ridderzaal bij de viering van het 10-jarig jubileum van het platform 'Wijzer in Geldzaken'. De koningin is erevoorzitter van het platform.

Na haar toespraak waarin zij alle medewerkers dankt, werd ze nog even verrast door Minister van Financien Wopke Hoekstra met een jubileummunt ter ere van al haar inzet.

Meteen door naar Enschede

Vervolgens opende de vorstin in Enschede de Performance Factory. 

De Performance Factory is een werkplek voor 25 commerciële en maatschappelijke organisaties en een ontmoetingsplek met ruimte voor sport, horeca, kunst, cultuur, ambacht en ondernemerschap. 

Máxima kreeg een rondleiding en sprak ontspannen met de aanwezigen.

Máxima vertrouwde vandaag op 'één van haar favoriete ontwerpers: Natan. De lila japon met smalle ceintuur en geborduurde bloemen staat haar weer geweldig.

Bron: ANP. Beeld: ANP/Patrick van Katwijk/Robin Utrecht

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Vandaag is paars, voor Máxima. Net als zoveel eerdere dagen. Paars blijkt namelijk nogal een topkleur, voor onze koningin.

Na een emotionele - en overal geprezen - toespraak en een avondje loslaten met haar gezin, lijkt Máxima haar werkschema weer volledig te hebben opgepakt. Met vandaag zelfs twee evenementen.
Máxima, vandaag (donderdag) bij het symposium Wijzer in Geldzaken

De koningin opende vanochtend in Den Haag het symposium Wijzer in Geldzaken. Vanmiddag reist ze af naar het Twentse Enschede voor de opening van een nieuwe werk- en ontmoetingsplek. Voor deze drukke dag koos ze bovenstaande prachtige paarse outfit. Inmiddels een beproefde formule voor de koningin.

Máxima moest de afgelopen weken meerdere werkverplichtingen afzeggen wegens het plotselinge overlijden van haar zusje Inés.

Willem-Alexander ging in zijn eentje op staatsbezoek, maar afgelopen dinsdag verscheen ook onze koningin weer ten tonele, tijdens een inhaalbezoek. Daar was ze zichtbaar aangedaan.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in