De zomer komt er nu echt aan, dus wordt het tijd om de kast weer flink om te bouwen. Nouveau.nl helpt je deze weken aan zomerstijl-inspiratie rechtstreeks uit de royal garderobes van Europa.

Als kroonprinses van zonovergoten Spanje moet je zomerstijl eigenlijk wel on point zijn. En niemand zorgt daar beter voor dan Letizia van Spanje.

Een van de royals die eigenlijk nooit op een modemisser te betrappen is, noch op een zweetdruppeltje trouwens. Dat willen wij ook, nu de temperaturen gaan stijgen. Een look om te stelen.

 

#queenletiziaortiz #queen #letiziadeespaña #letiziaofspain #reinaletizia #reinaletiziadeespana

Een bericht gedeeld door Catherine_Letizia (@catherine_letizia) op

 

La reina Letizia de España visitará del 20 al 24 de mayo Haití y República Dominicana para conocer los proyectos desarrollados en ambos países por la cooperación española en áreas como la igualdad de género, la gobernabilidad democrática o el desarrollo rural. El secretario de Estado de Cooperación Internacional y para Iberoamérica y el Caribe de España, Fernando García Casas, informó hoy sobre el próximo viaje de la reina, que será el tercero que haga en el ámbito de la cooperación tras visitar Honduras y El Salvador en mayo de 2015 y Senegal en diciembre del año pasado. Foto: EFE Para leer más información ingrese a nuestra web ? www.lapatilla.com. #lapatilla? #ReinaLetizia #Visita #Haití #RD #SM

Een bericht gedeeld door La Patilla (@la_patilla) op

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Een oud cv inclusief headshot van Meghan Markle zag deze week via Instagram weer het licht. En staat vol verborgen talenten van de duchess.

Het acteer-cv stamt uit de naughties, en toont een lekker jonge Meghan met nog maar een paar acteerklussen, onder andere in de soap General Hospital en de rom-com A Lot Like Love met Ashton Kutcher (waar ze volgens haar curriculum vitae Natalie 'Hot Chick' speelde).

(Klik op het pijltje om het cv te zien)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meg's old headshot and actor's CV from the 2000s. Look at all of those hidden talents!

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Zoals gebruikelijk is op de cv's van acteurs nam Meghan ook een lijstje met speciale talenten op. Zo zegt ze vloeiend Spaans te spreken, over een aardig woordje Frans te beschikken, verschillende accenten te kunnen doen en een goede kickbokser (kan ze koningin Máxima mooi de hand schudden!) te zijn. 

Nu maar hopen dat Meghan niet overdreven heeft over haar taligheid (ook zoiets wat in acteerkringen veel gebeurt): vroeg of laat staat ze tegenover een Spaans- of Franstalige royal...

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Ka-ching! De Middletons verkopen het oude stulpje van dochters Kate en Pippa. En hopen meer dan een miljoen winst te maken.

Het gaat om de woning aan Old Church Street in de wijk Chelsea, waar zussen Kate en Pippa van 2002 tot 2010 samen woonden. Pa en ma Middleton kochten het huis destijds voor 850.000 euro, en doen het nu voor ruim twee miljoen euro van de hand. Nou stijgen de huizenprijzen in Londen natuurlijk sowieso, maar het oude huis van de toekomstige koningin levert natuurlijk wel een extra zakcentje op.

Of het nou in je budget past of niet, hier kun je lekker even neuzen in de oude woning van de royal zussen. Die is gelegen vlakbij de Theems, en allerlei metrostations, en drie slaapkamers en twee badkamers omvat. Het huis heeft drie verdiepingen, en dus ruimte zat om te genieten van huiselijke rust in de wereldstad.

Hoofdbeeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in