Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: van werkbezoek tot Amalia's verjaardag

Máxima was nog niet gewend aan de nieuwe tijdzone (hoe doet ze dat toch?!) na haar terugkomst uit Argentinië of het volgende werkbezoek stond alweer op de agenda. Verder was er vooral veel te vieren deze week! Dinsdag verscheen Koningin Máxima opgetogen in Waddinxveen voor een werkbezoek bij Eost...

De week van Máxima: van werkbezoek tot Amalia's verjaardag

Máxima was nog niet gewend aan de nieuwe tijdzone (hoe doet ze dat toch?!) na haar terugkomst uit Argentinië of het volgende werkbezoek stond alweer op de agenda. Verder was er vooral veel te vieren deze week!

Dinsdag verscheen Koningin Máxima opgetogen in Waddinxveen voor een werkbezoek bij Eosta. En koos daarvoor een wel heel beestachtig printje van Natan. 

Op donderdag had Máxima double duty. Ze toog 's middags naar de hoofdstad, waar ze op olijke wijze het duurzame gebouw van de Goede Doelen Loterijen opende. Hiervoor koos ze voor een fleurige creatie van Natan.

Daarna sloot ze aan bij Willem-Alexander, Prins Constantijn, Prinses Beatrix en prinses Mabel voor het uitreiken van de Prins Claus Prijs. Hiervoor ging ze stijlvol in het rood met een broek van Max Mara.

Vrijdag was een bijzondere dag, want de oudste dochter in Villa Eikenhorst, Amalia, werd 15. Volgens Máxima vieren ze het met familie en een paar vriendinnen van de jarige.

Lees ook: Amalia 15, de mooiste momenten

's Middag stond nog de tweede Uitblinkerslunch van 2018 op het programma. Genodigden waren onder andere Monique van de Ven, Beau van erven Dorens en Wesley Sneijder.