Máxima heeft de gave om altijd te stralen. Zoals afgelopen week. Ze vloog van hot naar her om 'acte de présence' te geven en deed dat steeds weer vol klasse en energie. Een paar foto's...

De week werd maandag 9 april in Groningen afgetrapt met de opnames voor het Koningsdagconcert. En daar lopen Máxima en Willem-Alexander natuurlijk voor uit!

Op dinsdag 10 april een persoonlijk hoogtepuntje: de jongste dochter (tweede van links), Ariane werd al weer 11.

En tóch was er ook nog even tijd voor een werkbezoek aan het Concertgebouworkest.

Op woensdag kwamen 26 uitblinkers lunchen tijdens de jaarlijkse Uitblinkerslunch op Paleis Noordeinde.

De Koningin ging op een holletje door naar het MS-expertisecentrum van zorginstelling Nieuw Unicum. Ondanks de serieuze situatie, had ze toch een enorm vrolijk moment met een patiënt. (Waarbij we ons best een beetje nieuwsgierig afvragen waar de twee vrouwen het over hadden...)

Op donderdag een een-tweetje. Eerst bij de workshop digitaal componeren op de Pabo van de Hogeschool Leiden. 

En in de middag hield ze een bevlogen speech bij het jubileum van De Prins Claus Leerstoel. Prinses Beatrix was daar ook aanwezig.

Zo, dat was best een drukke week. Op naar een welverdiend weekend!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Haar outfit (van Akris) wordt niet overal gewaardeerd, en Charlene leek er ook niet echt veel zin in te hebben, tijdens de Nationale Dag van Monaco. Zouden haar ijzige schoonzussen daar iets mee te maken hebben?

Het Fete Nationale is vandaag (maandag) in volle gang in Monte Carlo, waar de Monegaskische royals allemaal verzameld zijn voor de festiviteiten. Alleen eh, ziet het er niet altijd heel feestelijk uit.

De outfit: Akris, een van Charlene's favoriete labels.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

It's Akris for Princess Charlene today for the Fete Nationale. The Princess is wearing a Black and Camel embroidered stand collar jacket with Black wool crepe drop waist dress, Black felted wool wide brim hat and Black suede gloves. Do you like it?⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #monaco #monacograndprix #princessgabriella #princealbert #Princessecharlene #Princesscharlene #charleneofmonaco #makeup #charlenedemonaco #Outfitoftheday #highfashion #stylish #fashion #leatherjacket #styleicon #fashionicon #gown #jumpsuit #pfw #dressoftheday #royals #royalty #monaco #styleicon #couture #couturedress #montecarlo #Akris #FeteNationale

Een bericht gedeeld door The Royal Couturier (@royalcouturier) op

Overigens werd de prinses ook heus wel eens lachend gespot. Met haar tweeling bijvoorbeeld. Maar dat ze nou enorm veel zin in de feestdag leek te hebben... nee. Gelukkig leek ze eerder dit weekend, bij een liefdadigheidsevenement, beter in haar hum.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Dat prins Charles dol is op zijn kleinkinderen weten we wel. Maar dat de kleine prins Louis een echt oogappeltje is geworden, blijkt wel uit de leuke fotoshoot rondom opa's 70e verjaardag.

The Sunday Times Magazine publiceerde dit weekend een fotoshoot van de prins met zijn familie, genomen in september, samen met de inmiddels beroemde familiefoto met Camilla, William, Kate, Harry, Meghan, George, Charlotte en Louis. 'Grandpa Wales', kopte het blad liefhebbend over de koning-to-be.

De royal family was nog nooit zo gezellig. (Klik voor meer foto's op het pijltje)

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in