Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: Op bezoek in haar geboorteland

Koningin Máxima had een volle week met uitreikingen en de G20 in haar geboorteland Argentinië. Maar onze koningin straalde onverminderd en haar viel een bijzondere eer ten beurt door de positie die ze kreeg toebedeeld door de Argentijnse president. De week begon meteen goed met de uitreiking van ...

De week van Máxima: Op bezoek in haar geboorteland

Koningin Máxima had een volle week met uitreikingen en de G20 in haar geboorteland Argentinië. Maar onze koningin straalde onverminderd en haar viel een bijzondere eer ten beurt door de positie die ze kreeg toebedeeld door de Argentijnse president.

De week begon meteen goed met de uitreiking van de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2018. En ze deed dat in een wel heel vrolijke outfit van Claes Iversen.

Woensdag zette Koningin Máxima een royal trend in de spotlight: de koninklijke cape. Dit exemplaar van modehuis Natan droeg ze bij de uitreiking van de Erasmusprijs bij het Paleis op de Dam.

De koningin vertrok daarna naar haar geboorteland Argentinië voor de G20, die vrijdag begon.

Donderdag schoof ze eerst aan bij het side event 'The Role of Finance for Women’s Economic Empowerment, dat ze samen met president Macri hostte. Voor de gelegenheid droeg ze een speelse nieuwe jurk van Michael Kors.