Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima; Koningin straalt als vanouds

Na een korte pauze wegens gezondheidsredenen, ging Koningin Máxima deze week weer aan de slag. En ze straalde weer als vanouds! Máxima begon woensdagochtend in Den Haag - specifiek in Madurodam waar ze aanwezig was bij de lancering van SchuldenlabNL, een samenwerkingsverband dat Nederland schulde...

De week van Máxima; Koningin straalt als vanouds

Na een korte pauze wegens gezondheidsredenen, ging Koningin Máxima deze week weer aan de slag. En ze straalde weer als vanouds!

Máxima begon woensdagochtend in Den Haag - specifiek in Madurodam waar ze aanwezig was bij de lancering van SchuldenlabNL, een samenwerkingsverband dat Nederland schuldenvrij wil maken.

"Het gaat goed met mij en ik ben blij dat het zonnetje schijnt", aldus de koningin bij aankomst . Ze zag er stijlvol uit in deze bijzondere creatie met kloksmouwen die ze de laatste tijd steeds vaker draagt.

Daarna was het omkleden geblazen, want woensdagavond heette ze, samen met Koning Willem-Alexander, de president van Oostenrijk welkom. Voor de gelegenheid droeg ze mooi wijnrode creatie van Natan.

En donderdagochtend schoof ze aan in Utrecht voor het ontbijt bij de conferentie The Future of Sustainable Trade ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van het Initiatief voor Duurzame Handel. Dan kun je een kopje koffie goed gebruiken!

Ze droeg haar favoriete rode Valentino broekpak en nam na haar key note speech nog even de tijd om gezondheidswensen van het publiek in ontvangst te nemen.

Aankomende week staat het staatsbezoek van de president van Singapore op het programma én bezoekt Máxima donderdag het Horticultural Centre in Bleiswijk. Na het diner in Den Haag die avond neemt het koninklijk paar officieel afscheid van de president van Singapore en haar echtgenoot.

Je leest er alles over op Nouveau.nl of volg ons op Facebook voor het laatste nieuws.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in