Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De week van Máxima: Druk binnenlands programma

Na het bezoek aan Duitsland vorige week had Koningin Máxima deze week een druk binnenlands programma. Dinsdag was een volle dag met het streekbezoek aan Schouwen-Duiveland en Tholen. De koningin droeg een nieuwe creatie van Claes Iversen en een hoed van haar favoriete hoedenontwerpster Fabienne D...

De week van Máxima: Druk binnenlands programma

Na het bezoek aan Duitsland vorige week had Koningin Máxima deze week een druk binnenlands programma.

Dinsdag was een volle dag met het streekbezoek aan Schouwen-Duiveland en Tholen.

De koningin droeg een nieuwe creatie van Claes Iversen en een hoed van haar favoriete hoedenontwerpster Fabienne Delvigne.

Het koningspaar bezocht 5 steden en ging toen met gierende banden richting Den Haag voor het bezoek van Ban Ki-Moon.

Máxima opende  woensdag het vernieuwde kantoor van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. De koningin verzorgde de openingshandeling en daarvoor hoefde ze dit keer geen lintje door te knippen.

De blouse en rok zijn beide van Natan. Op de muur was een herinneringsplaquette bevestigd waarin Máxima een 3D-geprint logo van het Verbond zette.

Later die woensdag werd de koningin in het Vredespaleis in Den Haag verwacht waar ze de opening van het One Young World The Hague-congres bijwoonde. Hiervoor trok ze wel een ander outfit van Saloni aan.

Dit weekend is ze ongetwijfeld druk geweest met de voorbereiding op het bezoek aan Engeland volgende week.

De grote vraag is of ze ook de wereldberoemde ‘Stuart’ diadeem heeft ingepakt. De kostbare diamant is voor het laatst gezien bij het staatsbezoek dat koningin Juliana in 1972 bracht aan de Britse vorstin dus het lijkt een mooi moment om deze weer eens te tonen.

Beeld: ANP. Bron kleding: Modekoninginmaxima.nl

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in