Dat Meghan Markle en Serena Williams close zijn, bleek wel toen die laatste naar Londen vloog voor de royal wedding. Nu maakt Meghan zich op voor een juichsessie voor haar vriendin, die op Wimbledon meedingt om te titel.

De twee vrouwen maakten het afgelopen weekend al gezellig. Toen nam Meghan Serena en haar man Alexis Ohanian mee naar een polowedstrijd van Harry.

De vriendinnen zien elkaar minder vaak nu Meghan in Groot-Brittannie woont, maar grijpen elke kans aan om elkaar toch te zien. De royals hebben bovendien een eigen box op Wimbledon, dus kon het haast niet uitblijven of Meghan zou voor Serena op de tribune plaatsnemen. Toch gebeurde dat niet tijdens Serena's eerste twee wedstrijden.

Serena op de royal wedding

Maar niet getreurd Serena: Meghan komt er heus aan in de komende dagen. Die zal wel denken: als ik nu al kom, zit ik er tot einde toernooi. Vrijdag speelt Serena de derde ronde, en gevraagd naar de aanwezigheid van haar vriendin zei ze: "Ik weet niet of ze komt. We zien wel. Als ik blijf winnen..." Zit wel goed, zouden wij zeggen.

De toptennisser en duchess leerden elkaar in 2014 kennen bij de Super Bowl en delen een passie voor humanitair werk. In 2016 kwam Meghan ook al naar een match van Serena op Wimbledon, en ook voor de lancering van Serena’s kledinglijn in New York was ze aanwezig.

Beeld: ANP/Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

In een unieke nieuwe documentaire over koningin Elizabeth komen alle jonge royals aan het woord. En komt Meghan oog in oog te staan met haar beroemde trouwjurk.

Ongeëvenaarde toegang, dat belooft de documentaire Queen of the World. Waarin de filmmakers Buckingham Palace in gaan en onder andere spreken met William, Harry en Meghan. Die laatste gaat voor de camera's op bezoek bij haar trouwjurk, en daarvan zit al een klein stukje in de trailer voor het kijkcijferkanon.

Meghans echtgenoot zorgt als altijd voor een vrolijke noot als hij personeel in opleiding vraagt of ze de koningin al zijn tegengekomen in de wandelgangen. Zijn advies: "Als dat gebeurt: raak niet in paniek. Doen jullie toch wel. Dat gevoel hebben we allemaal."

De docu wordt volgende week uitgezonden op de Britse zender ITV. Of deze ook de Nederlandse televisie haalt is nog niet bekend, maar mocht het zover komen dan lees je dat uiteraard op Nouveau.nl.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De opnames van The Crown seizoen 3 zijn in volle gang. Hoofdrolspeelsters Olivia Colman (koningin Elizabeth) en Helena Bonham Carter (prinses Margaret) werden samen gespot tijdens een filmdag bij Winchester Cathedral.

Volgens insiders kwamen de actrices daar bijeen om scènes op te nemen voor de begrafenis van Winston Churchill.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEWS! #HelenaBonhamCarter and Olivia Coleman filming #TheCrown . Thanks to vk.com\hbc_group

Een bericht gedeeld door Helena Bonham Carter (@bonham.carter) op

Het is voor het eerst dat we de nieuwe cast van The Crown in actie zien. Wel werden eerder al de eerste officiële foto's van de nieuwe Elizabeth, Margaret, Philip en Anthony vrijgegeven. 

Seizoen drie van The Crown begint met een helemaal verse cast omdat er een tijdssprong gemaakt wordt. Toch heeft de oude cast de serie ook nog niet losgelaten. Voormalig hoofdrolspeelster Claire Foy won maandag nog een Emmy Award voor haar vertolking van Elizabeth.

Wanneer we de nieuwe Elizabeth in actie zien, is helaas nog niet bekend. De eerste twee seizoenen van The Crown kwamen in de maand november op Netflix, maar de verwachting is dat de serie pas ergens in 2019 weer terugkeert. In de tussentijd houden we je hier natuurlijk op de hoogte van al het nieuws rondom onze favoriete serie.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in