Dat Meghan Markle en Serena Williams close zijn, bleek wel toen die laatste naar Londen vloog voor de royal wedding. Nu maakt Meghan zich op voor een juichsessie voor haar vriendin, die op Wimbledon meedingt om te titel.

De twee vrouwen maakten het afgelopen weekend al gezellig. Toen nam Meghan Serena en haar man Alexis Ohanian mee naar een polowedstrijd van Harry.

De vriendinnen zien elkaar minder vaak nu Meghan in Groot-Brittannie woont, maar grijpen elke kans aan om elkaar toch te zien. De royals hebben bovendien een eigen box op Wimbledon, dus kon het haast niet uitblijven of Meghan zou voor Serena op de tribune plaatsnemen. Toch gebeurde dat niet tijdens Serena's eerste twee wedstrijden.

Serena op de royal wedding

Maar niet getreurd Serena: Meghan komt er heus aan in de komende dagen. Die zal wel denken: als ik nu al kom, zit ik er tot einde toernooi. Vrijdag speelt Serena de derde ronde, en gevraagd naar de aanwezigheid van haar vriendin zei ze: "Ik weet niet of ze komt. We zien wel. Als ik blijf winnen..." Zit wel goed, zouden wij zeggen.

De toptennisser en duchess leerden elkaar in 2014 kennen bij de Super Bowl en delen een passie voor humanitair werk. In 2016 kwam Meghan ook al naar een match van Serena op Wimbledon, en ook voor de lancering van Serena’s kledinglijn in New York was ze aanwezig.

Beeld: ANP/Getty

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Niet alleen Willem-Alexander en Máxima gaan ergens anders wonen, ook prinses Margarita en haar gezin gaan verhuizen.

De prinses heeft een eeuwenoude monumentale hoeve in Wassenaar gekocht volgens Royalty. Prijskaartje: anderhalf miljoen euro. Dat betekent dat er binnenkort geen vier Oranje-gezinnen meer op landgoed De Horsten wonen, maar nog maar twee.

Het oude huis van Margarita en gezin op De Horsten

Ons koningspaar hoopt dit jaar nog, of toch uiterlijk begin volgend jaar (afhankelijk van de voortgang van de verbouwing) te verhuizen naar Huis ten Bosch in het Haagse Bos. “We verlaten dit huis met heimwee’’, zei Máxima er tijdens de zomerfotosessie over. “Het betekent heel veel voor ons. Het wordt wennen.’’

Willem-Alexander, nichtje Margarita en neven Pieter-Christiaan en Floris wonen momenteel nog allemaal op het landgoed, dat van prinses Beatrix was maar per vorig jaar eigendom is van de koning.

Pieter-Christiaan, Floris en zijn vrouw Aimee

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in