Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De verlovingsjurk van Kate Middleton is nu te koop

Op 16 november 2010 kondigden prins William en Kate Middleton hun verloving aan in London. Alle ogen (en camera’s!) waren op de Royal couple gericht. De verlovingsring die de Duchess of Cambridge droeg is erg bijzonder, omdat deze ooit door prinses Diana is gedragen. Naast de ring werd er ook vee...

De verlovingsjurk van Kate Middleton is nu te koop
Verlovingsjurk

Op 16 november 2010 kondigden prins William en Kate Middleton hun verloving aan in London. Alle ogen (en camera’s!) waren op de Royal couple gericht. De verlovingsring die de Duchess of Cambridge droeg is erg bijzonder, omdat deze ooit door prinses Diana is gedragen. Naast de ring werd er ook veel aandacht gegeven aan de verlovingsjurk die Kate droeg. Zij koos voor een diepblauwe wikkel jurk, die perfect paste bij haar ring. Deze prachtige jurk kan nu gekocht worden!

De little blue dress

Ontwerpster Daniella Helayel, creative director van het Londense merk Issa, had de originele jurk van de Duchess gemaakt. Nadat Kate zich in 2010 in het koningsblauwe exemplaar van Helayel hulde was deze onmiddellijk uitverkocht. Helayel heeft nu voor het Britse merk Monsoon 13 jurken ontworpen met referenties naar haar eerdere werk voor Issa. En natuurlijk is Kate’s befaamde blauwe jurk daar een van. De jurk hangt nu in de winkels. Het enige nadeel is dat de jurk niet online te koop is. Heeft u er een retourtje London voor over?

The Gisele, de verlovingsjurk van Kate.

Bewaren

Bewaren