Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De veelzijdigheid van Máxima

Eerst het platteland op, daarna aanschuiven bij de president voor een goed gesprek. Máxima's dag in Indonesië gisteren was er een van uitersten. Gelukkig is ze een veelzijdige vrouw. Van de beelden van haar bezoek aan een agrarische regio lieten we gisteren hier al iets zien, maar de foto's zijn ...

De veelzijdigheid van Máxima

Eerst het platteland op, daarna aanschuiven bij de president voor een goed gesprek. Máxima's dag in Indonesië gisteren was er een van uitersten. Gelukkig is ze een veelzijdige vrouw.

Van de beelden van haar bezoek aan een agrarische regio lieten we gisteren hier al iets zien, maar de foto's zijn zó leuk dat we het niet kunnen laten je nog even te trakteren op een klein kijkje. Naar Máxima's prachtige outfit (ontwerper nog onbekend - dit is een nieuwe look) bijvoorbeeld. En naar haar geweldige sieradenparty. Zou ze die groene armband ter plaatse gekregen hebben?

Vanaf de landerijen was het hup, hup, op naar Merdeka Palace in Jakarta voor een gesprek met de Indonesische president Joko Widodo. Waar Máxima haar sandalen (die alwéér veelbesproken bleken), vrolijke sierraad en midirok verruilde voor classy zwart-wit. Mét een waaiertje, want hoewel je het aan haar niet af kunt zien was het maandag ruim 30 graden en broeierig in de hoofdstad.

Vandaag is Máxima ook nog de hele dag in Jakarta.