Eerst het platteland op, daarna aanschuiven bij de president voor een goed gesprek. Máxima's dag in Indonesië gisteren was er een van uitersten. Gelukkig is ze een veelzijdige vrouw.

Van de beelden van haar bezoek aan een agrarische regio lieten we gisteren hier al iets zien, maar de foto's zijn zó leuk dat we het niet kunnen laten je nog even te trakteren op een klein kijkje. Naar Máxima's prachtige outfit (ontwerper nog onbekend - dit is een nieuwe look) bijvoorbeeld. En naar haar geweldige sieradenparty. Zou ze die groene armband ter plaatse gekregen hebben?


Vanaf de landerijen was het hup, hup, op naar Merdeka Palace in Jakarta voor een gesprek met de Indonesische president Joko Widodo. Waar Máxima haar sandalen (die alwéér veelbesproken bleken), vrolijke sierraad en midirok verruilde voor classy zwart-wit. Mét een waaiertje, want hoewel je het aan haar niet af kunt zien was het maandag ruim 30 graden en broeierig in de hoofdstad.

Vandaag is Máxima ook nog de hele dag in Jakarta.

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: