Eerst het platteland op, daarna aanschuiven bij de president voor een goed gesprek. Máxima's dag in Indonesië gisteren was er een van uitersten. Gelukkig is ze een veelzijdige vrouw.

Van de beelden van haar bezoek aan een agrarische regio lieten we gisteren hier al iets zien, maar de foto's zijn zó leuk dat we het niet kunnen laten je nog even te trakteren op een klein kijkje. Naar Máxima's prachtige outfit (ontwerper nog onbekend - dit is een nieuwe look) bijvoorbeeld. En naar haar geweldige sieradenparty. Zou ze die groene armband ter plaatse gekregen hebben?


Vanaf de landerijen was het hup, hup, op naar Merdeka Palace in Jakarta voor een gesprek met de Indonesische president Joko Widodo. Waar Máxima haar sandalen (die alwéér veelbesproken bleken), vrolijke sierraad en midirok verruilde voor classy zwart-wit. Mét een waaiertje, want hoewel je het aan haar niet af kunt zien was het maandag ruim 30 graden en broeierig in de hoofdstad.

Vandaag is Máxima ook nog de hele dag in Jakarta.

De Britse royal family kennen we goed, maar een aanverwante royal zien we maar zelden: Laura Lopes, de dochter van Camilla.

Laura (40) is het stiefzusje van Will en Harry, de dochter van Camilla en haar eerste man Andrew Parker Bowles. Ze heeft ook nog een broer, Tom, die door zijn werk als schrijver vaker in de pers is. Maar Laura, die zien we maar zelden.

Daar komt op de bruiloft van Harry en William naar verwachting verandering in: Laura zou zeker weten een uitnodiging krijgen. Ze was ook op het huwelijk van Will en Kate, en haar dochtertje Eliza (10) was toen ook een van de bruidsmeisjes.

Dikke kans dus dat zij ook dit keer weer mag meelopen met de bruid. Zoontjes Gus en Louis (een tweeling van 8) krijgen wellicht ook een rol. Wij houden onze ogen voor ze open.

Och, wat is het toch heerlijk speculeren over die royal wedding (nog maar drie maanden!). Zelfs op de schoenen wordt gegokt.

De Britten krijgen er geen genoeg van. En hebben nu ontdekt: grote kans dat Meghan Markle voor deze pumps gaat. Reden? Ze zijn van haar favoriete shoe designer Sarah Flint, met wie ze een goede band heeft. Ook Amal Clooney is fan. Meghan droeg Flints schoenen al lang voor ze met Harry ging. Ze droeg ook een bruin paar tijdens de Invictus Games in Toronto waar ze naast Harry zat - zie de foto boven -; met als gevolg dat die schoenen in no time waren uitverkocht.

Maar to the point nu: waarom deze schoenen? Omdat ze sparklen, sexy zijn en feestelijk. De ultieme trouwhakken. Wat denk jij: gaan dit ze worden?