Het wordt druk voor Will, Kate en Harry

Grote veranderingen binnen het Britse koningshuis: vanaf het najaar moeten de jonge Windsors van oma Elizabeth flink aan de bak.

Als prins Philip in het najaar afzwaait, valt er een groot gat in de opvulling van royal engagements (lees: lintjes knippen, goede doelen bezoeken, jubilea bijwonen). Dus moet de volgende generatie van koningin Elizabeth maar eens aan het werk. Will, Kate en Harry (en wie weet Meghan Markle...) krijgen het druk!

“De koningin ziet haar kinderen en kleinkinderen als vervanging voor haar man”, deelt een paleisbron met Vanity Fair. 'Team Windsor', zo wordt de volgende generatie volgens insiders genoemd binnen de paleismuren. “Het is hoog tijd dat zij van de reservebank afkomen en haar gaan helpen. William en Kate doen al steeds meer bezoeken en gaan na de zomer nog een tandje bijschakelen. We zullen William ook steeds vaker aan de zijde van zijn oma zien.”

Dat is prima timing: Kate en William verhuizen deze zomer definitief terug naar Londen, omdat zoontje George (3) vanaf het najaar naar school gaat in de Britse hoofdstad. Dat brengt natuurlijk ook verplichtingen met zich mee, maar gelukkig voor Elizabeth hoeft ze niet alleen maar op haar kleinkinderen te leunen. Het is ook de verwachting dat haar eigen kinderen prins Edward (53) en prinses Anne (66) steeds vaker met hun moeder door het land zullen reizen.

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: