Trump wilde het na zijn verkiezing al, maar nu komt het er dan toch eindelijk van: Donald en Melania ontmoeten vrijdag koningin Elizabeth. En hoewel het er vast niet aan af te zien is, belooft het tussen de keurige lijntjes door stevig te knallen.

Toen president Trump aan het begin van zijn presidentschap werd uitgenodigd om bij de queen op bezoek te gaan, leverde dat veel onrust op in Groot-Brittannië. Er kwam een petitie die meer dan een miljoen keer ondertekend werd, waarna er een debat volgde in het parlement. Uiteindelijk oordeelde de overheid dat de president de queen gewoon mocht ontmoeten.

Morgen is het dus zover. Dan treffen Donald en Melania (die laatste ontmoette vorig jaar al wel prins Harry) majesteit bij Windsor Castle. Hun eerste ontmoeting na een jarenlang moddergooifeest tussen The Donald en de fellere leden van het House of Windsor. Een overzicht.

Trump vindt Kate maar een aansteller
Toen Will en Kate het opnamen tegen het magazine dat in de zomer van 2012 toplessfoto's van Kate publiceerde, had The Donald daar uiteraard een mening over.

Waar eigenlijk iedereen vond dat Kate's privacy in het geding was, vond Trump het een gevalletje eigen schuld, dikke bult. Hij had hetzelfde gedaan als Closer Magazine.


Meghan Markle vindt Trump een vrouwenhater

Trump deed al meermalen zijn verhaal over zijn 'liefde' voor Diana
Volgens de Britse journalist Selina Scott, maakte Trump echt jacht op Diana toen bleek dat ze bij Charles weg was. Diana, die Trump ooit een keer had ontmoet, zou er angstig van zijn geworden. Scott: "Trump zag haar overduidelijk als de ultieme trophy wife. De rozen en orchideeën stapelden zich op in haar appartement, en ze wist echt niet wat ze moest doen. Het was bijna alsof hij haar stalkte."

Een paar jaar na Diana's dood sprak Trump - in de show van Howard Stern dus - over hun 'band'. Hij vertelde onder andere dat hij dacht dat ze het bed wel met hem had willen delen. Om nog even toe te voegen: "Ze was wel gek, maar dat zijn details."

Donald heeft geen trek in de rest van Groot-Britannië
Nadat er een petitie rond ging om de president te weren uit het land, belde hij zelf zijn bezoek af. Netjes, zou je zeggen. Ware het niet dat hij daarna met Theresa May zou hebben gebeld. Dat hij pas weer wou komen als haar volk zich gedroeg. Het is overigens niet de verwachting dat dit gaat gebeuren, daarom mijden de Trumps tijdens hun bezoek Londen als de pest uit angst voor protesten. Hè, gezellig zo'n tripje naar de queen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Charlene vloog deze week naar New York voor de Princess Grace Awards. Zonder man Albert, maar mét maatpak.

De Monegaskische royal was aanwezig bij de chique prijsuitreiking in restaurant Cipriani aan Broadway. De Princess Grace Award wordt elk jaar uitgereikt aan artistiekelingen die zich in het afgelopen jaar onderscheiden hebben. Een hele eer dus, zeker als je het beeldje (een bronzen Grace) ook nog eens uit handen van haar schoondochter krijgt.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

GOSTARAM? A #princesaCharlene de #Monaco participou da Festa de #Gala Princesa Grace 2018, realizada na #NewYork #Cipriani 25 Broadway. O evento de caridade foi criado pelo príncipe Rainier III de Mônaco há 36 anos, para honrar o legado da Fundação #GraceKelly, que apoia talentos no mundo do teatro, dança e cinema, dando doações em forma de bolsas de estudo. (O #principeAlbert não pôde participar este ano porque está na Albânia para uma visita oficial de dois dias). Linda de viver, Charlenne escolheu #smoking da #RalphLauren com #scarpin da #Louboutin e #joias da #Cartier. Gostaram? 👍🏻 ou 👎🏻? 📸Getty (Confira outros posts e marque aqui quem você acha que vai gostar do nosso perfil!) #princessCharlene

Een bericht gedeeld door Francisco Campelo (@colunadocampellooficial) op

Charlene trok voor de gelegenheid een pak van Ralph Lauren uit de kast. Prins Albert was op het moment van de uitreiking in Albanië voor een staatsbezoek. Gelukkig staat Charlene prima haar mannetje.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in