Trump wilde het na zijn verkiezing al, maar nu komt het er dan toch eindelijk van: Donald en Melania ontmoeten vrijdag koningin Elizabeth. En hoewel het er vast niet aan af te zien is, belooft het tussen de keurige lijntjes door stevig te knallen.

Toen president Trump aan het begin van zijn presidentschap werd uitgenodigd om bij de queen op bezoek te gaan, leverde dat veel onrust op in Groot-Brittannië. Er kwam een petitie die meer dan een miljoen keer ondertekend werd, waarna er een debat volgde in het parlement. Uiteindelijk oordeelde de overheid dat de president de queen gewoon mocht ontmoeten.

Morgen is het dus zover. Dan treffen Donald en Melania (die laatste ontmoette vorig jaar al wel prins Harry) majesteit bij Windsor Castle. Hun eerste ontmoeting na een jarenlang moddergooifeest tussen The Donald en de fellere leden van het House of Windsor. Een overzicht.

Trump vindt Kate maar een aansteller
Toen Will en Kate het opnamen tegen het magazine dat in de zomer van 2012 toplessfoto's van Kate publiceerde, had The Donald daar uiteraard een mening over.

Waar eigenlijk iedereen vond dat Kate's privacy in het geding was, vond Trump het een gevalletje eigen schuld, dikke bult. Hij had hetzelfde gedaan als Closer Magazine.


Meghan Markle vindt Trump een vrouwenhater

Trump deed al meermalen zijn verhaal over zijn 'liefde' voor Diana
Volgens de Britse journalist Selina Scott, maakte Trump echt jacht op Diana toen bleek dat ze bij Charles weg was. Diana, die Trump ooit een keer had ontmoet, zou er angstig van zijn geworden. Scott: "Trump zag haar overduidelijk als de ultieme trophy wife. De rozen en orchideeën stapelden zich op in haar appartement, en ze wist echt niet wat ze moest doen. Het was bijna alsof hij haar stalkte."

Een paar jaar na Diana's dood sprak Trump - in de show van Howard Stern dus - over hun 'band'. Hij vertelde onder andere dat hij dacht dat ze het bed wel met hem had willen delen. Om nog even toe te voegen: "Ze was wel gek, maar dat zijn details."

Donald heeft geen trek in de rest van Groot-Britannië
Nadat er een petitie rond ging om de president te weren uit het land, belde hij zelf zijn bezoek af. Netjes, zou je zeggen. Ware het niet dat hij daarna met Theresa May zou hebben gebeld. Dat hij pas weer wou komen als haar volk zich gedroeg. Het is overigens niet de verwachting dat dit gaat gebeuren, daarom mijden de Trumps tijdens hun bezoek Londen als de pest uit angst voor protesten. Hè, gezellig zo'n tripje naar de queen.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Niet alleen Willem-Alexander en Máxima gaan ergens anders wonen, ook prinses Margarita en haar gezin gaan verhuizen.

De prinses heeft een eeuwenoude monumentale hoeve in Wassenaar gekocht volgens Royalty. Prijskaartje: anderhalf miljoen euro. Dat betekent dat er binnenkort geen vier Oranje-gezinnen meer op landgoed De Horsten wonen, maar nog maar twee.

Het oude huis van Margarita en gezin op De Horsten

Ons koningspaar hoopt dit jaar nog, of toch uiterlijk begin volgend jaar (afhankelijk van de voortgang van de verbouwing) te verhuizen naar Huis ten Bosch in het Haagse Bos. “We verlaten dit huis met heimwee’’, zei Máxima er tijdens de zomerfotosessie over. “Het betekent heel veel voor ons. Het wordt wennen.’’

Willem-Alexander, nichtje Margarita en neven Pieter-Christiaan en Floris wonen momenteel nog allemaal op het landgoed, dat van prinses Beatrix was maar per vorig jaar eigendom is van de koning.

Pieter-Christiaan, Floris en zijn vrouw Aimee

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in