Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De prins en de dames

Prins Charles had het er druk mee afgelopen week: al die (muzikale) dames de hand schudden op één dag. Het begon donderdag overdag, toen prins Charles in Buckingham Palace in vol ornaat de MBE’s uitreikte, een onderscheiding die staat voor Member of the Order of the British Empire. Onder anderen ...

De prins en de dames

Prins Charles had het er druk mee afgelopen week: al die (muzikale) dames de hand schudden op één dag.

Het begon donderdag overdag, toen prins Charles in Buckingham Palace in vol ornaat de MBE’s uitreikte, een onderscheiding die staat voor Member of the Order of the British Empire. Onder anderen zangeres Emeli Sande kreeg er een voor haar verdiensten in de muziek. Zielsgelukkig was ze, dat haar ‘belachelijk ambitieuze droom’ werkelijk was geworden. Sandie Shaw, de zangeres die ooit (in 1967) het songfestival won met Puppet on a String, ontving er ook een.

Daarna ging de Prince of Wales door naar St. James’s Palace voor de ‘Invest in Futures’ receptie van The Prince’s Trust om de nu eenjarige samenwerking te vieren met L’Oréal Paris en het ‘All worth it’-programma. En wéér werden er handen geschud. Met muzikale diva’s als Cheryl Cole en Beverly Knight en filmdiva Helen Mirren. En vele vele anderen natuurlijk, waaronder zanger Tom Jones. De prins en muziek, en de prins en de dames, ze waren altijd al een goede combinatie.