Prins Charles had het er druk mee afgelopen week: al die (muzikale) dames de hand schudden op één dag.

Het begon donderdag overdag, toen prins Charles in Buckingham Palace in vol ornaat de MBE’s uitreikte, een onderscheiding die staat voor Member of the Order of the British Empire. Onder anderen zangeres Emeli Sande kreeg er een voor haar verdiensten in de muziek. Zielsgelukkig was ze, dat haar ‘belachelijk ambitieuze droom’ werkelijk was geworden. Sandie Shaw, de zangeres die ooit (in 1967) het songfestival won met Puppet on a String, ontving er ook een.

Daarna ging de Prince of Wales door naar St. James’s Palace voor de ‘Invest in Futures’ receptie van The Prince’s Trust om de nu eenjarige samenwerking te vieren met L’Oréal Paris en het ‘All worth it’-programma. En wéér werden er handen geschud. Met muzikale diva’s als Cheryl Cole en Beverly Knight en filmdiva Helen Mirren. En vele vele anderen natuurlijk, waaronder zanger Tom Jones. De prins en muziek, en de prins en de dames, ze waren altijd al een goede combinatie.

 

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: