Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De peetouders van Amalia

Vrijdag blaast prinses Amalia vijftien kaarsjes uit. Daarom houden we op Nouveau.nl deze week Amalia-week. Met vandaag: de peetouders van de kroonprinses in beeld. Toen kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima op 7 december 2003 naar het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag snelden, wisten ze dat ...

De peetouders van Amalia

Vrijdag blaast prinses Amalia vijftien kaarsjes uit. Daarom houden we op Nouveau.nl deze week Amalia-week. Met vandaag: de peetouders van de kroonprinses in beeld.

Toen kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima op 7 december 2003 naar het Bronovo-ziekenhuis in Den Haag snelden, wisten ze dat de monarchie zou veranderen. Ze verwelkomden in de middag hun eerste dochter en de toekomstige kroonprinses: Catharina-Amalia der Nederlanden. En voorzagen haar van een zorgvuldig uitgezochte groep peetouders. De peters en meters op een rij.

Kroonprinses Victoria van Zweden

Al jaren een goede vriendin van Willem-Alexander (en zelfs een gefluisterde ex van onze nu-koning). Ook een professioneel meter: Victoria is óók peetmoeder van prinses Ingrid van Noorwegen, prins Konstantinos-Alexios van Griekenland, prins Christian van Denemarken en prinses Eléonore van België.

Samantha van Welderen, barones Rengers-Deane

Jeugdvriendin van koningin Máxima, die ze in Buenos Aires leerde kennen op de kleuterschool, en met wie ze ook op Northlands College zat. Zij is binnenhuisarchitect in Londen, en trouwde in 2004 met een baron.

Prins Constantijn

De jongste broer van Willem-Alexander. Willem-Alexander en Máxima zijn peter en meter van zijn zoon Claus-Casimir en dochter Leonore.

Martín Zorreguieta

De (iets) jongere broer van Máxima, die afgelopen Prinsjesdag samen met zijn moeder María aanwezig was in de Ridderzaal.