De Oranjes zijn zondag in Paleis Huis ten Bosch getrokken, waar de koninklijke standaard nu trots wappert. Het betekent voor Willem-Alexander en Máxima het einde van een tijdperk.

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters hebben er lang op moeten wachten. Maar zondag was het dan zover: de laatste dozen én de familie gingen over naar Den Haag. Bye bye Wassenaar.

Article continues after the ad

Het nieuwe paleis is compleet gerenoveerd en wordt vanaf nu gebruikt als woonpaleis én voor officiële ontvangsten van hoogwaardigheidsbekleders. Voor de meiden is het lekker dichtbij school (behalve voor Ariane die nog een jaartje in Wassenaar op de basisschool zit). En er is een zwembad aanwezig in het paleis. Dus reken maar dat de drie A's blij zijn met hun nieuwe paleis.

Voor hun ouders is het meer wennen, voorspelden ze allebei al tijdens hun laatste zomerfotosessie op De Eikenhorst. ",We hebben hier vijftien prachtige jaren gehad en bijzondere momenten beleefd. De Eikenhorst betekent heel veel voor ons”, zei de koning toen. "Dit is echt ons thuis, we hebben al heimwee van tevoren", voegde Máxima toe.

Beeld: RVD - Freek van den Bergh

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in