Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

De modestage van prins Marius

De zoon van Mette-Marit verruilt zijn leventje in Amerika voor een stageplaats in Milaan. Je bent een mooie, jonge én vers vrijgezelle ‘prins’, en je wilt je sporen verdienen in de modebizz. Dan is een stageplaats natuurlijk zo gevonden. Zo ging het in elk geval wel voor prins Marius Borg Høiby (...

De modestage van prins Marius

De zoon van Mette-Marit verruilt zijn leventje in Amerika voor een stageplaats in Milaan.

Je bent een mooie, jonge én vers vrijgezelle ‘prins’, en je wilt je sporen verdienen in de modebizz. Dan is een stageplaats natuurlijk zo gevonden. Zo ging het in elk geval wel voor prins Marius Borg Høiby (20). De eerste zoon van de Noorse prinses Mette-Marit, die ze kreeg voordat ze kroonprins Haakon ontmoette.

Terug naar Noorwegen
Marius studeerde tot voor kort in Los Angeles economie en administratie, maar daar zou hij op uitgekeken zijn geraakt. Toen het vroeg in de zomer ook nog eens uit ging met zijn vriendin Linn, besloot hij terug te keren naar Noorwegen. Maar wel met een in Amerika opgelopen voorliefde voor de modewereld.

 

?

Een bericht gedeeld door Marius Borg Høiby (@marius_borg) op

Door naar Milaan
Helaas voor mama Mette was zijn terugkeer daardoor van korte duur: inmiddels woont zoonlief in Milaan, waar hij werkt voor de Duitse ontwerper Philipp Plein. Daar maken ze slim gebruik van hun prinselijke stagiair: hij werd al gelijk naar New York Fashion Week gestuurd, waar hij in allerlei Philipp Plein-outfits mocht flaneren.

Een modeprins to watch, zoveel is wel zeker.