Door deze foto’s wil je toch direct tickets boeken?

De prachtige tuinen van Osborne House, op het Isle of Wight, zijn vanaf nu geopend voor publiek. Waardoor een tripje naar de ‘liefdesboom’ van de Britse royals ineens wel heel aanlokkelijk is.

Bruidsbloemen
De mirtebloem staat symbool voor de liefde. Met dat in het achterhoofd plantte koningin Victoria (1819-1901) een mirteboom in haar prachtig aangelegde tuin op het Isle of Wight. Sindsdien zijn bloemen van die precieze boom onderdeel geweest van de bruidsboeketten van haar dochter prinses Victoria, koningin Elizabeth, prinses Diana en Kate Middleton.

Ontspanplek
Nooit eerder konden bezoekers van Osborne House de boom van dichtbij bekijken, maar na een jarenlange renovatie is het terras met uitzicht op zee nu eindelijk opengesteld. Naast de bijzondere boom staat er ook een fontein die Victoria zelf kocht en is de oude nis (ingelegd met duizenden schelpen van het iets lagergelegen strand) in ere hersteld. Victoria omschreef het terras als haar ultieme ontspanplek: ze schilderde er graag.

Zin om Osborne House te bezoeken? Dat kan jaarlijks van april tot en met september.Beeld: Jim Holden/REX/Shutterstock

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: